Іван Мунтян: Дякую за сумлінне виконання посадових обов’язків і активну співпрацю з органами місцевого самоврядування

Іван Мунтян: Дякую за сумлінне виконання посадових обов’язків і активну співпрацю з органами місцевого самоврядування

21.06.2018, 18:22

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистих зборів, які відбулися у столиці Буковини з нагоди прийдешнього Дня державної служби та 100-ї річниці запровадження державної служби в Україні сьогодні, 21 червня, в приміщенні Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка.

«У непростий час глобальних змін та перетворень на державних службовців покладено складне завдання щодо забезпечення виконання функцій держави, реалізації реформ в усіх сферах життя нашої країни та прийняття відповідальних рішень. Дякую усім держслужбовцям області за сумлінне виконання своїх посадових обов’язків і активну співпрацю з органами місцевого самоврядування та їх посадовими особами задля підвищення рівня життя наших краян», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та значні досягнення у праці керівник представницької влади краю нагородив Галину Гончар та Павліну Матіос Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» та Почесною грамотою й годинником Чернівецької обласної ради відповідно.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1