Іван Мунтян: Благодійність завжди була, є і буде високою християнською чеснотою

Іван Мунтян: Благодійність завжди була, є і буде високою християнською чеснотою

15.03.2018, 09:00

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у своєму вітальному слові до учасників та організаторів урочистої церемонії вручення нагород переможцям Регіонального конкурсу «Благодійна Буковина» Національного конкурсу «Благодійна Україна 2017», яка відбулася сьогодні, 14 березня, у Районному Палаці культури в м.Заставні.

«Благодійність завжди була, є і буде високою християнською чеснотою, яка допомагає людині наблизитись до Бога. З приємністю хочу відзначати, що благодійною діяльністю дедалі більше займаються депутати рад усіх рівнів, громадські активісти та підприємці – усі, кому небайдужі сьогодення та майбутнє нашої Батьківщини, українського народу та буковинської громади. Зокрема сьогодні, у День українського добровольця я хотів би щиро подякувати усім активістам знаної у нашому краї волонтерської організації «Заставнівська волонтерська сотня», які вже четвертий рік поспіль допомагають нашим воїнам, що захищають мир та спокій в Україні. Також я хочу щиро подякувати усім людям доброї волі, які часто віддають волонтерам останнє, аби підтримати наших оборонців, а також усіх наших громадян, які потребують цієї підтримки найбільше. Адже там, де є доброта, милосердя та любов – там є Бог», – відзначив керівник представницької влади Буковини.

Відтак, Іван Мунтян нагородив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради кращих благодійників та волонтерів нашого краю, зокрема, заступника голови ВО «Заставнівська волонтерська сотня», депутата Чернівецької обласної ради Світлану Масловську.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1