Історія про заступника голови чернівецької райради, якого взяли на хабарі 100 тисяч доларів, обростає цікавими документами

Історія про заступника голови чернівецької райради, якого взяли на хабарі 100 тисяч доларів, обростає цікавими документами

06.06.2013, 16:57

Керівник фракції "Фронт Змін" в Чернівецькій міській раді опублікував на ФБ копію цікавого документа. А також такий коментар: "Комісія не встигла зробити та надати Михайлішину висновки. Завадили правоохоронці. Цікаво, які мали бути висновки за таку суму? Прокурор області: "погоджуюсь, що він сам рішення не приймав".

02.06.2013р., нагадаємо, під час отримання неправомірної вигоди (хабара) в сумі 810 тис. грн. був затриманий заступник голови однієї з районних рад м.Чернівців Ш. Вказані кошти чиновник отримав за сприяння в погодженні проекту реконструкції одного з міських ринків.

Опозиційні депутати Першотравневої районної у місті Чернівці ради, нагадаємо, внесли пропозицію включити до порядку денного наступної сесії питання «Про звіт голови районної у місті ради, голови виконавчого комітету Мельничука В.А. про організацію та виконання Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про засади запобігання і протидії корупції».

Враховуючи затримання правоохоронними органами заступника голови Першотравневої районної ради за отримання хабара у особливо великих розмірах, депутати від опозиції будуть голосувати за наступне рішення: «Визнати незадовільною роботу голови районної у місті ради, голови виконавчого комітету районної у місті ради Мельничука В.А. по організації та виконанню Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про засади запобігання і протидії корупції». 

Прокурор області: "погоджуюсь, що він сам рішення не приймав".

1


КОМЕНТАРІ (3)

На його місті мав би бути Загарюк(смт Глибока). Цей хлоп теж гребе гроші лопатою. І нікого не боїться. Під прикриттям свого родича проводить оборудки на мільйони гривеь щомісяця. Тюрма по тобі плаче вуйко.

avatar

Віталька

06 червня 2013 18:36

Прокуратура прикриває злочини вчинені головою райради Мельничуком В. та його підлеглими, закривіає очі прокурор і на діяльність приватного підприємства Регіон Центр. На запит прокурор відповів, що втомився і не має наміру втручатися. Бандити це влада + прокуратура. Україно вставай.

avatar

Іван

17 червня 2013 14:20

Я особисто була свідкром як Мельничук В. давав вказівку викинути на вулицю дитину -інваліда, бо йому треба поселити юриста. А в паспортному столі цю дитину виписали за його ж вказівкою. Мельничук бандит, а прокурор за хабарі це прикриває. Як і прикриває казіно на вул. Заньковецькій. Так влада це бандити.  

avatar

Наталка

17 червня 2013 14:26