Ірина Фаріон,  пікетувати яку  від імені Партії регіонів запрошують за 60 гривень на годину, презентує у Чернівцях свою книгу

Ірина Фаріон, пікетувати яку від імені Партії регіонів запрошують за 60 гривень на годину, презентує у Чернівцях свою книгу

18.04.2013, 16:56

Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", відомий мовознавець Ірина Фаріон 23 квітня 2013 року в Чернівцях презентуватиме свою книгу "Мовна норма: знищення, пошук, віднова". Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода".

Презентація відбудеться в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича (вулиця Коцюбинського, 2, корпус 6, аудиторія 22). Почато – о 13:00.

О 17:30 розпочнеться зустріч Ірини Фаріон із буковинцями. Захід матиме місце в палаці "Юність Буковини" (вулиця Червоноармійська, 5).

Нагадаємо, у соціальній мережі "ВКонтакте" від імені Партії регіонів пропонують пікетувати приїзд народного депутата від ВО "Свобода" Ірини Фаріон. За годину участі в масовці пікету обіцяють 60 гривень. Зокрема, минулої п’ятниці чернівецьким користувачам соціальної мережі пропонувалося взяти участь в акції пікету. У групі заходу йдеться, що приїзд "свободівки" до Чернівців планується на 23 квітня.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цю заразу на кілометр не треба допускати до молоді! За її жє теорією у неї "неправильна фамілія", 

avatar

Чернівчанин

19 квітня 2013 10:45