Інтереси Чернівців нема кому відстоювати в обласній раді: 'Народний Фронт' піде  на вибори і захистить місто (ВІДЕО)

Інтереси Чернівців нема кому відстоювати в обласній раді: "Народний Фронт" піде на вибори і захистить місто (ВІДЕО)

28.06.2016, 18:35

Через те, що місцеві вибори в Чернівцях "злили" на користь партії "Рідне місто" утворилася ситуація, що інтереси Чернівців фактично немає кому представляти в обласній раді. Йдеться про відсутність у складі Чернівецької обласної ради депутатів від партій, які ввійшли до парламентської більшості і сформували уряд. Тому нема кому захищати чернівецьку землю, яку хоче забрати обласна рада. Таку думку висловив народний депутат України Максим Бурбак.

Про це повідомляє кореспондент BukNews.

Водночас депутат Верховної Ради України Максим Бурбак у програмі "Суть Речей" запевнив, що позачергові вибори до міської ради і міського голови будуть.

Максим Бурбак: Повертаємося до нашої чернівецької міської ради. Це безлад. Таке не може бути, секретаря немає вже скоро рік. Цих 193 мільйони вони ділили три чи чотири місяця. Але в чому жах, вони ділять гроші, але забувають, звідки вони взялися. Це перевиконання бюджету, який започаткував Уряд Яценюка, вихідця з Чернівців, про це ви забули, що місцеві податки направилися в бюджет, акцизи від палива, від цигарок, від алкоголю, податок на нерухомість і податок на зарплатні також зараховуються до місцевих бюджетів. То це ви ділити можете, і три місяці ділили. А що буде, коли пройде об’єднання громад і міська рада буде відповідальна за реформування бюджету. То буде повний колапс, особливо з цим складом. Неодноразово говорив: нас чекають позачергові вибори Чернівецької міської ради і міського голови. Я говорив з Олексієм Каспруком, він готовий іти на вибори, він цього не боїться. Я хотів би бачити, як піде на вибори банда Продана – Михайлішина, знову Білика покличуть?

Людмила Григорчук: Відсутність секретаря, це чиясь задумка чи буденна справа? Максим Бурбак: Це нічим непідтверджені амбіції керівника фракції "Рідне місто". Але ми вже бачили, чим це все закінчилося. Як Михайлішин був обраний секретарем, незаконно усунули від роботи Федорука і місто захопила банда. Ми цього не допустимо. Особисто я, як мешканець Чернівців, зроблю все, щоб цього не сталося. Ми вже бачили, до чого це призводило, тоді місто лихоманило, дерибанили все підряд три з половиною роки, захотіли закрити товариство «Знання», з 60-го року було, але їм треба було приміщення. Пам’ятаю, що мені показали фотографію після Революції гідності, що на пункті Михайлішина був член виконкому Василь Продан вперше за історію мав приміщення в чернівецькій міській раді. Цікаво. Він вирішував багато питань громади?.. Ніщо не забуто, ніхто не забутий і рукописи не горять. Хлопці, повторення домінування банди регіоналів у Чернівцях ми не допустимо.

Людмила Григорчук: Тобто ви вважаєте, що якщо вибори будуть, то чернівчани не проголосують за "Рідне місто"?

Максим Бурбак: Думаю, що ні, на вибори піде "Народний Фронт", ми захистимо місто.

Джерело: http://acc.cv.ua/chernivtsi/12155-nas-chekayut-pozachergovi-vibori-chernivetskoji-miskoji-radi-i-miskogo-golovi-m-burbak. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (6)

Исчо одни "защитники"родного города и всех Черновчан.Вы лучше страну на востоке б защищали,а так розвязали войну и в кусты бабло на контрабасе и тарифах заробатывать.История ничего не забудет и розплата прийдёт к каждому!

avatar

!!!

28 червня 2016 16:08

Ідіть на вибори кулявлоби, ідіть, ми вам покажем де ваше місце, злодії

avatar

Виборець

28 червня 2016 17:29

Як бурбак файно говорить з кобевком, аж гудзичка нервово розтебнув на сорочці. "За что кукушка хвалит петуха-петра, за то что хвалит он кукушку-бурбачушку"

avatar

Бетон

28 червня 2016 17:33

Лузеры!

avatar

28 червня 2016 18:36

треба обирати нових людей......вся контрабанда кулявлобівська......і за ,що люди вмирають-за цих боровів

avatar

василь

30 червня 2016 01:02

avatar

Татьяна Михайлова

12 липня 2016 14:56