Інспекція архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради загальмувала прийняття  в експлуатацію перинатального центру

Інспекція архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради загальмувала прийняття в експлуатацію перинатального центру

02.04.2020, 14:01

Будівля Чернівецького обласного перинатального центру не здана в експлуатацію, тому користуватися приміщенням медичного закладу наразі заборонено.

Про це начальник Інспекції державного архбудконтролю Чернівецької міської ради Сергій Пижівський повідомив у коментарі телеканалу ТВА.

"Прийняття в експлуатацію об’єктів закінченого будівництва здійснюється шляхом видачі відповідного сертифікату. Відповідно, датою прийняття в експлуатацію закінченого будівництва об’єктом є дата видачі такого сертифікату. На сьогодні Інспекцією архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради відповідний сертифікат не видавався. І тому, відповідно до частини 8 статті 39 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", експлуатація об’єктів, які не введені в експлуатацію, забороняється", – повідомив Пижівський.

1