Інспектори із Мінрегіону високо оцінили те, як Осачук організував «Велике будівництво» на Буковині

Інспектори із Мінрегіону високо оцінили те, як Осачук організував «Велике будівництво» на Буковині

15.06.2020, 20:17

Робоча група з інспекції та моніторингу реалізації програми «Велике будівництво» працювала на Буковині. Фахівці Мінрегіону відвідали 5 об’єктів, які наразі будують та реконструюють в області.

Зокрема, вони перевірили, як тривають роботи із реконструкції шкіл у Горішніх Шерівцях на Заставнівщині, у Рідківцях на Новоселиччині та у Кам’янці на Глибоччині, а також дитячого садочка у Колінківцях на Хотинщині.

Також робоча група проінспектувала стан будівництва другої черги Дністровської ГАЕС у складі 4 гідроагрегату, адже програма Президента «Велике будівництво» охоплює і стратегічні державні об’єкти.

Фахівці із Мінрегіону поспілкувалися із підрядниками та виконавцями робіт, простежили, які матеріали використовують на об’єктах, та чи дотримуються тут термінів і норм будівництва.

– Інспекція перевіряла перш за все дотримання усіх будівельних норм, стандартів безпеки праці та термінів будівництва. Фахівці дали об’єктам будівництва в області високу оцінку, маємо позитивні відгуки, будемо і надалі у такому стилі працювати, – зазначив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін схвалив надання Укргідроенерго держгарантій під проєкт добудови третьої черги Дністровської ГАЕС

1