Іноземець під час сварки зарізав чернівчанина. Довганич стверджує, що вбили колишнього директора ринку по вулиці Шухевича (Дубінській)

Іноземець під час сварки зарізав чернівчанина. Довганич стверджує, що вбили колишнього директора ринку по вулиці Шухевича (Дубінській)

03.04.2012, 19:57

У Чернівцях 2 квітня у результаті оперативно-розшукових заходів затримано 29-річного іноземного громадянина. Попередньо встановлено, що він на вулиці вказаного міста під час сварки ножем завдав смертельні тілесні ушкодження місцевому 26-річному безробітному.

Вбивство у Чернівцях сталося через борг

2-го квітня близько 1 години ночі до приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівці, з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки був госпіталізований 28-річний чернівчанин, де невдовзі від отриманих тілесних ушкоджень помер. Співробітники міліції встановили, що вказані тілесні ушкодження потерпілому наніс невідомий в урочищі "Цецино".

Для розкриття цього злочину були задіяні усі наряди, які несли службу по охороні громадського порядку в місті та працівники управління карного розшуку. Вжитими заходами, за підозрою у скоєнні вбивства, по гарячих слідах, встановлено та затримано 29-річного іноземного громадянина.

Як встановили правоохоронці, потерпілий зі знайомою та своїм товаришем зустрілись з іноземцем та його двома родичами на території комплексу «Графська садиба». Причиною зустрічі стало те, що іноземець заборгував гроші знайомій потерпілого. Під час розмови виник конфлікт, який переріс у бійку, у ході якої іноземець поранив ножем 28-річного чернівчанина.

Речовий доказ, ніж, у затриманого вилучено.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), а підозрюваного взято під варту.

Триває слідство та вживаються заходи по встановленню місцезнаходження учасників злочину. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Водночас, як повідомляє у своєму блозі на порталі БукІнфо директор ЧОГО "За справедливість" Віктор Довганич, вчора, 2 квітня, на території готельно - ресторанного комплексу “Графська садиба”, був вбитий, ножем в сердце, 24-річний бувший директор ринку по вулиці Шухевича (Дубінській). Вбивство здійснили троє громадян Азейбарджану, які проживають в Чернівцях. Один з них є чоловіком, а інший свекром відомої у Чернівцях власниці модельної агенції “Step bu step” Ірини Агаларової. Наразі, міліція одного учасника затримала, а двоє інших розшукуються.

БукІнфо (с)

З неофіційних, але достовірних джерел стало відомо, що...

... позавчора у відпочинковому комплексі "Графська садиба", що на "Цецино", сталося вбивство. Ударом ножа був убитий колишній директор ринку на Дубінській. Троє азербайджанців, нібито, вибивали борг у колишнього директора. Під час бійки горець з гарячою кров'ю накинувся на 24-річного буковинця з ножем. У результаті, ножове поранення в серце і - труп. Один з нападників затриманий і з переломом руки доправлений в СІЗО (убитий буковинець чинив опір). Двоє інших кавказців терміново виїхали до Молдови і нібито вже перебувають в Росії.

За додатковою інформацією наш експерт стверджує, що загиблий справді був винен 20 000 доларів США, які отримав за встановлення торгового місця на ринку по вул. Дубінській, перебуваючи на посаді директора. Але нещодавно для набуття відповідного стажу на ринок було призначено нового керівника, який, за чутками, повинен зайняти місце директора "Калинівського ринку". Тому загиблий не зумів виконати взяті на себе зобов'язання. А далі банда кавказців вибивала борги.

Риторичними залишаться запитання:

1. Чому бандитські розборки відбувались у "Графській садибі"?
2. Чому вже 2 доби немає жодного офіційного повідомлення?
Невже буремні 90-ті повернулись вже на Буковину?..

Сьогодні на офіційному сайті МВС України з'явилось невеличке повідомлення про це вбивство:

"У Чернівцях 2 квітня у результаті оперативно-розшукових заходів затримано 29-річного іноземного громадянина. Попередньо встановлено, що він на вулиці вказаного міста під час раптово виниклої сварки ножем заподіяв смертельні тілесні ушкодження місцевому 26-річному безробітному." Однак, місцеві правоохоронці вперто мовчать.

Джерело: citi.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Кажуть, що вбивця директора - чоловік Коцурки... директор модельної агенції « Step by Step». а ця коцуриха для азеків молодйож "на конкурсах готує" ХРЕ...ВА СВОДНІЦА ! В НАС ПОСОБНІКАМ ПРОСТИТУЦІЇ КРИМІНАЛ СВІДИТЬ, а їх "отбелівают" МАМАН В МІСЬКРАДІ С МІХАЙЛІШИНИМ, ДОЦЬКА С .... уроди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ментяри паршиві, сідлярівські прихвості!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дебіли. поясню для неграмотних Працював собі чувак директором ринку. Узяв бабло за встановлення контейнера, не встиг встановити -звільнили з роботи. призначили Сербінчука, бо тому потрібен "керівний" стаж, щоб перемогти у конкурсі за "Калинівський ринок". А чувіха що грошей попередньому директору грошей дала, найняла банду чорножопих, в якій чоловік і свекр Коцурши молодої, ну тіпа тої що конкурси проводить. А так як старий айзер (свекр) кент Сідлера, то стрелку чуваку(колишньому директору) забили у "Графській садибі". Ото здибались з пацаном , а він чорножопих післав, ще й по пиці чоловіку Коцурші надавав і руку зламав, бо спортсменом виявився - дзюдоіст. Ну а айзера постріляли з пукалок повітряних і ножа діставши, пирнули пацана спротсмена у самісіньке серце. Та й повтікали. Чоловік до жінки під спідницю, а тато його з товаришем у Моску через Молдавію.

avatar

Чутка

03 квітня 2012 15:04

тільки дурні сунуться в директори ринків, з цих крісел виходять або в тюрму або на кладовище. пропоную, об"єднати всі ринки міста та призначити Довганича директором.як компенсацію за прогрині вибори.

avatar

швондяр

03 квітня 2012 16:45