Ілюк  признався, коли перестане підтримувати Продана

Ілюк признався, коли перестане підтримувати Продана

29.09.2016, 19:46

Фракція "Свободи" у Чернівецькій міській раді не обговорювала на засіданні своєї фракції питання щодо обрання секретаря Чернівецької міськради і не готова голосувати за внесення цього питання у порядок денний сьогоднішньої сесії.

Про це кореспондентові molbuk.ua повідомив перед початком сесії 29 вересня голова фракції "Свобода" Чернівецької міськради Андрій ІЛЮК:

- Думаю, що подібні питання обов’язково мають обговорюватися на засіданні фракції. І якщо буде від когось із депутатів така ініціатива, ми однозначно візьмемо перерву і визначимося, що робити, - запевнив Андрій Ілюк. - Можливо, ми візьмемо перерву на декілька хвилин і швидко визначимося, якщо так вдасться. А, можливо, і будемо просити депутатський корпус зробити перерву на один-декілька днів, щоби визначитися з цим питанням. В будь-якому разі такі питання мають обговорюватися на фракції і обов’язково для цього візьмемо перерву. 

На запитання, чи чув депутат про пропозиції на посаду секретаря висунути кандидатуру лідера фракції "Рідне місто" Василя Продана, Андрій Ілюк відповів, що чув лише таку пропозицію від нардепа Максима Бурбака:

- Я ні від кого поки що не чув таких ініціатив. Я чув, що Максим Бурбак пропонує кандидатуру Василя Продана. Коли Максим Бурбак щось пропонує, однозначно він робить так, що "Свобода" це не підтримує. Тому, я думаю, якщо він хоче, щоби ніхто не підтримав Василя Продана на цю посаду, тоді треба, щоби Максим Бурбак це запропонував.

molbuk.ua 

1


КОМЕНТАРІ (4)

В Свободе есть две тушки, работающие на клан Бурбака

avatar

29 вересня 2016 19:19

До чого тут Бурбак, чи хтось інший? У вас молодих, що своїх клепок не вистачає?  

avatar

Чернівчанин

29 вересня 2016 20:11

Як Вася скаже так ти і зробиш. Для чого ці понти ?

avatar

Г-нюку

30 вересня 2016 17:29

Продановский шнырь как и многие!

avatar

МР

01 жовтня 2016 09:20