'Забезпечити потреби буковинців у медичній допомозі': Ігор Шкробанець  у чернівецькій команді політичної партії «За майбутнє»

"Забезпечити потреби буковинців у медичній допомозі": Ігор Шкробанець у чернівецькій команді політичної партії «За майбутнє»

23.10.2020, 09:17
Досвідчений управлінець у сфері охорони здоров’я Ігор Шкробанець розповів, чому є членом  чернівецької команди політичної партії «За майбутнє» 
 
– Я доктор медичних наук, професор, заслужений працівник охорони здоров’я України, начальник лікувально-організаційного управління Національної академії медичних наук України, - розповів про себе Ігор Шкробанець.
 
Зараз кожен із нас спостерігає, як некомпетентні зухвалі люди, що прийшли у політику заради наживи, руйнують нашу державу. Як приклад – адміністративна реформа, що може призвести до знищення деяких міст і селищ нашої області, які перестануть бути районними центрами, з яких поїдуть люди та в яких можуть зникнути лікувальні заклади.
 
Іду в політику, щоб захистити наші лікарні, для розвитку яких свого часу доклав багато зусиль. Хочу їх не тільки зберегти, але й зробити кращими. Наша Чернівецька область, наші люди мають мати майбутнє.
 
Я звик вірити не гаслам, а людям. Симпатизують команді «За майбутнє» багато моїх друзів-медиків і з області, і з Києва. Зокрема Борис Михайлович Тодуров – український кардіохірург зі світовим ім’ям, член-кореспондент Національної академії медичних наук України, директор Інституту серця МОЗ України та В’ячеслав Володимирович Камінський – доктор медичних наук, член-кореспондент НАМН України, директор Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини, які були присутні та виступали на з’їзді партії «За майбутнє» в Києві.
 
У чернівецькій команді – директор Чернівецького центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв, який є єдиним в Україні ліцензованим медичним офіцером Федерації мотоспорту Європи (FIM EUROPE).
 
 
Це люди, яких я поважаю.
 
Переконаний, що разом із колегами-медиками, які кожен день бачать страждання хворих, допомагають їм, вдасться захистити інтереси мешканців Чернівецької області, - РОЗПОВІВ ІГОР ШКРОБАНЕЦЬ.
 
Ігор Шкорабанець на сторожі здоров'я нації! Докладніше на відео. 
 
1