Губернатор Папієв на Шустер live 16.11.2012: Ляшко пропонує провести на Буковині референдум щодо недовіри Папієву (оновлено)

Губернатор Папієв на Шустер live 16.11.2012: Ляшко пропонує провести на Буковині референдум щодо недовіри Папієву (оновлено)

17.11.2012, 16:01

Ляшко запропонував провести на Буковині референдум щодо недовіри Папієву. Нардеп зробив прогноз, що за складання губернатором повноважень проголосує понад 90 відсотків буковинців.

16 листопада 2012 року прямий телеефір програми «Шустер LIVE», яка виходить щоп’ятниці у прямому ефірі «Першого національного», може стати фатальним для нинішнього губернатора Буковини Михайла Папієва.

Це був явно не його день. Хоча спочатку небо у студії для нашого голови ОДА було безхмарним, хоча і тривожним. Тема програми стосувалася загалом невинної, на перший погляд, теми – підготовки країни до зими, однак політичних питань звісно, не можливо було оминути.

Михайло Миколайович, який схоже, сам набився на телепередачу (що цікаво, серед запрошених на прямий ефір на 16 листопада 2012 року, за інформацією офіційного сайту «Шустер LIVE» його прізвища немає) в компанію до голови Київської ОДА Присяжнюка і Харківської ОДА Добкіна.

Можливо, у пана губернатора з’явилося бажання побувати в прямому ефірі Савіка Шустера, щоб розвіятися після тривожної звістки про відставку начальника УМВС України у Чернівецькій області Миколи Харабари. Але не вийшло.

Все поламав радикальний Олег Ляшко, який у наелектризованій студії виявився тим каталізатором, який спричиняє вибух. Непереконливі запевнення про прозорість і демократичність минулої виборчої кампанії на Буковині губернатором Папієвим спочатку розбилися об «залізобетонні» факти: глядачі всієї України побачили нам відоме відео Чернівецьких хлопців з ГМ ОПОРА, які виклали в мережі YouTube кілька роликів з прямою агітацією голови Чернівецької ОДА за провладного кандидата по виборчому округу №203 Геннадія Федоряка (див відео).

Нагадаємо, що ГМ ОПОРА оприлюднила у серпні цього року кілька відеороликів, знятих під час цієї робочої поїздки губернатора у Глибоцький і Новоселицький райони. На всіх них Михайло Папієв не цурається прямим текстом агітувати за кандидата регіонала Федоряка, часом, навіть переходячи до погроз та шантажу:

Аргументи, що це, мовляв, вирвано з контексту, або те, що це відбувалося до офіційної реєстрації кандидатів у народні депутати, викликали незадоволення у присутніх в залі глядачів і бурю емоцій у Олега Ляшка, який запропонував провести на Буковині референдум щодо недовіри Папієву. На думку Ляшка, за складання Папієвим своїх повноважень проголосує понад 90 відсотків буковинців.

Далі більше: головну ідею, яку хотів видати на передачі за власне ноу-хау Михайло Миколайович про те, що водопостачання повинне мати однакову вартість по всій Україні легко розбивалися контраргументами навіть з боку політичних соратників, які називали її абсурдною і нездійсненною. (Згадайте, як той же Добкін добряче підколов про «середню температуру у лікарняній палаті»)

Врешті, програма досягла свого епогею, коли Олег Ляшко загнав трьох губернаторів (Присяжнюка, Добкіна і Папієва) у глухий кут, попросивши їх просто назвати вартість буханки хліба і.. не отримав відповіді! Взагалі!

«Якщо ви не знаєте, як живе простий народ, за які кошти і по якій ціні він купує хліб, як ви можете керувати людьми?», - остаточно добив в очах українського телеглядача владних очільників лідер Радикальної партії…

Втім, ви маєте змогу самі все побачити своїми очима.

Джерело: БукІнфо

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

А щодо референдуму про довіру/недовіру ПММ - то 
це дуже добра думка, але гадаю, що він не "досидить" до референдуму - скорше заберуть, або сам забереться...

avatar

Denial Dan

17 листопада 2012 17:18

за мало буде 90% - 99% самий раз...

avatar

Denial Dan

17 листопада 2012 17:22

А Ляшко молодець гарно вжучим Папієва за Герцу, та Заставну, правильно зробив Тельпов що повідомив Ляшка!

avatar

Буковинець

18 листопада 2012 19:00