Губернатор Буковини шукає крайніх за гарбуз, який йому піднесли

Губернатор Буковини шукає крайніх за гарбуз, який йому піднесли

20.11.2012, 15:08

У понеділок, 19 листопада, свободівці отримали інформацію про те, що Михайло Папієв доручив провести службове розслідування з метою з’ясування яким чином пронесли гарбуз на сесію обласної ради. Нас проінформували, що по цьому питанню доволі жорстко опитували тих молодих строковиків-міліціонерів, які проводили чергування на входах в приміщення облради 15 та 16 листопада.

Як повідомили www.buknews.com.ua у прес-службі Чернівецької обласної організації ВО "Свобода", свободівці–помічники депутатів обласної ради відкрито несли цей дарунок буковинської громади. Строковики-міліціонери на вході відповідально перевіряли посвідчення та особисті речі всіх, хто входив у приміщення обласної ради і цілком законно пропустили те, що мало бути подаровано на сесії обласної ради.  

«Обласна влада шукає крайніх, щоб хоча би на комусь зосередити свій гнів, адже окремих розпоряджень на 15, 16 листопада щодо заборони заносити у приміщення обласної ради сільськогосподарську продукцію не давала. Через непогамовану злість голови облдержадміністрації за наслідками цих розборок може невинно постраждати хтось з молодих хлопців строкової служби, які чергували в конвої на виходах обласної ради 15, 16 листопада, а це недопустимо» - заявляє голова фракції ВО «Свобода» в обласній раді Назар Горук.

З огляду на зазначену інформацію, свободівські депутати планують подати звернення в якому вимагатимуть від влади офіційно надати інформацію щодо проведення відповідного службового розслідування, правової оцінки надання відповідних наказів, наслідки цього розслідування та чи є покарані і за що саме.

Ситуацію з врученням владі гарбуза прокоментував вчора також голова Чернівецької обласної ради  Михайло Гайничеру:

Буковинським «свободівцям» порадили не гратися з шашками, а короткі штанята залишити в гардеробі

Фото: chas.cv.ua

1