У Папієва запевняють, що реагують на критику ЗМІ, але все одно активізують з ними роботу

У Папієва запевняють, що реагують на критику ЗМІ, але все одно активізують з ними роботу

31.07.2013, 22:29

Сьогодні, 31 липня, на засіданні колегії обласної державної адміністрації заслуховувалась інформація управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю про стан свободи слова в краї. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв, який підсумував обговорення питання, наполіг на активізації спільної роботи із всіма засобами масової інформації краю, звернувши увагу на районну ланку.

«Вимагаю від керівників районів щоденно спілкуватись з громадою та з представниками засобів масової інформації, проводити ширшу роз’яснювальну роботу з усіх питань, особливо тих, які стосуються реалізації соціальних ініціатив Президента України», - підкреслив керівник виконавчої влади краю.

Водночас на колегії заявили, що з метою корегування діяльності, своєчасного публічного реагування на критичні виступи в засобах масової інформації здійснюється щоденний моніторинг всіх електронних і друкованих ЗМІ області, основних центральних видань та телеканалів, а також Інтернет-ресурсів. Для цього на сайті облдержадміністрації створена спеціальна рубрика «Реагування на критику ЗМІ».

1