Губернатор Буковини хоче, щоб новий начальник міліції узгоджував й консолідував з ним свої дії? (додано відео)

Губернатор Буковини хоче, щоб новий начальник міліції узгоджував й консолідував з ним свої дії? (додано відео)

21.11.2012, 20:05

Сьогодні, 21 листопада, у приміщенні УМВС України в Чернівецькій області відбулось представлення особовому складу нового керівника буковинської міліції Олександра Демідова, - повідомили www.buknews.com.ua у прес-службі ОДА. риїхав з Києва його представляти з міністерства начальник департаменту карного розшуку Василь Паскал.

Представлення тривало близько 10 хвилин — по кілька слів сказали, голова облдержадміністрації Михайло Папієв, голова облради Михайло Гайничеру та сам Олександр Демидов. За словами Васля Паскала, генерал-майор Микола Харабара 16 листопада сам написав рапорт на звільнення.

Вітаючи новопризначеного начальника УМВС України в краї, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв висловив сподівання, що міліцейське керівництво й надалі дбатиме про зміцнення службової та виконавчої дисципліни серед правоохоронців регіону та вживатиме всі необхідні заходи задля попередження порушень прав громадян.

«Позаяк у нас із вами спільне завдання: ми повинні створити в області такі умови, за яких кожен буковинець буде почуватися на своїй землі, у своєму селі чи місті, у своєму помешканні максимально захищеним, - сказав голова облдержадміністрації. – Тому забезпечення правопорядку при беззастережному дотриманні прав громадян є найважливішою справою правоохоронців. Цього вимагає час, цього вимагає суспільство, таке завдання ставить перед нами і Глава держави».

І представник міністерства, і керівники області дякували генералу Харабарі за його плідну роботу. Міністертсво жодних зауважень до роботи міліції Буковини не мало, - сказав В.Паскал. А Папієв і Гайничеру висловили впевненість, що потенціал Харабари ще не вичерпано і він багато зробить у майбутньому. Проте на відміну від звільненого начальника Волинської міліції Богдана Щура, який призначений радником міністра внутрішніх справ, чи екс-начальника міліції Вінниччини Валерія Ноніка, якого нагородили Відзнакою Міністра внутрішніх справ «Почесний працівник МВС України», Микола Харабара жодних формальних знаків уваги від керівництва МВС не отримав.

Самого Харабари на представленні наступника теж не було — за словами В.Паскала, він був відсутній за станом здоров’я.

Принагідно Михайло Папієв поінформував присутніх, що УМВС України в Чернівецькій області працює ефективно і має позитивні результати роботи, оскільки буковинська міліція досягла чи не найкращих загальнодержавних показників із розкриття злочинів, а за підсумками 10 місяців поточного року на території області злочинність знизилась майже на 13% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

«Переконаний, що значна заслуга у цьому всього колективу крайової міліції та його керівника Миколи Харабари, якому я особливо хочу подякувати за самовіддану, професійну та якісну роботу», - сказав Михайло Папієв.

Керівник крайової виконавчої влади висловив сподівання, що така хороша тенденція із розкриття злочинів зберігатиметься й надалі, а криміногенна ситуація в області залишатиметься стабільною.

«Певен, що наші узгоджені консолідовані дії сприятимуть неухильному дотриманню конституційних прав і свобод буковинців, утвердженню в регіоні законності та правопорядку. А отже, стануть реальними кроками для зміцнення довіри громадян до влади і силових структур», - резюмував голова облдержадміністрації.

Новопризначений начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демідов, у свою чергу, повідомив, що для нього велика честь очолити міліцію Буковини.

- Для мене велика честь очолити міліцію Буковини, - сказав Олександр Демидов. - Традиції, закладені попередниками, в тому числі Харабарою, будуть продовжуватися. Думаю, особовий склад управління не підведе.

Частково використано матеріали та фото  molbuk.ua та Місто Ч.

Полковник міліції Олександр Демидов, якого призначили начальником УМВС у Чернівецькій області, киянин і майже весь час служби в МВС працював у столиці. Про це molbuk.ua повідомили в прес-службі МВС.

Народився 31 серпня 1967 року у місті Києві. Закінчив Київський державний університет імені Т. Шевченка, за освітою "правознавство". З 1985 по 1987 рік служив у збройних силах. З вересня 1992 року служить в органах Міністерства внутрішніх справ.

Починав оперуповноваженим відділу УМВС у місті Києві. Проходив службу у відділі боротьби зі злочинністю у кредитно-банківській системі УМВС у місті Києві. Був заступником начальника відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УМВС у місті Києві. З 2004 два роки працював першим заступником начальника управління МВС у місті Києві. Працював начальником управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС у місті Києві. Обіймав кілька посад у центральному апараті МВС, був начальником управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС. Останнє місце роботи - начальник управління МВС на Львівській залізниці у червні-листопаді 2012 року.

Нагороджений відомчими відзнаками, званням "Заслужений юрист України" (2008).

1