Губернатор Буковини наказав позбутися 'геморою'

Губернатор Буковини наказав позбутися "геморою"

09.04.2013, 21:57

8 квітня, на апаратній нараді за участі керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації та територіальних відомств центральних органів виконавчої влади голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв зауважив, що білборди, які розміщенні вздовж доріг області, повинні мати належний вигляд. Про це повідомляє прес-служба ОДА. 

«Снігопади, вітер і дощ пошматували постери на рекламних конструкціях і вони мають не естетичний, я б сказав, жахливий вигляд, - зазначив керівник виконавчої влади краю. – Тому впродовж місячника з благоустрою, який зараз триває в області, необхідно привести у належний стан всі білборди, які розташовані на території регіону, у тому числі і в Чернівцях».

Михайло Папієв наполіг, аби власниками білбордів пошкоджені зображення на носіях зовнішньої реклами були замінені, зокрема, соціальною рекламою згідно з чинним законодавством. Водночас він доручив відповідним структурам, які погоджують встановлення рекламних конструкцій на території області, зокрема, Службі автомобільних доріг, державтоінспекції, органам виконавчої влади і місцевого самоврядування організувати постійний жорсткий контроль за зовнішнім виглядом білбордів.

Чи спонукав губернатора  до рішучого кроку вигляд також і цього білборду невідомо. Хоча цілком можливо, що  бажання позбутися геморою теж зіграло не останню роль.

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Я вважаю, що єдиним гемороє українців є наша влада!

avatar

Ірина

09 квітня 2013 20:52

а прес-служба ще й безграмотна. "Білборди розміщеННі". Ганьба.

avatar

грамотний читач

10 квітня 2013 06:36

avatar

Viktor Dovganyhc

10 квітня 2013 09:29

avatar

Юрій Чорней

10 квітня 2013 12:00