Гриценко заборонив позивати до суду канал Садового, який у перерві між чаюванням викидає лайно на партнера

Гриценко заборонив позивати до суду канал Садового, який у перерві між чаюванням викидає лайно на партнера

06.02.2019, 15:56

Керівник юридичної служби одного з кандидатів у Президенти України Микола Катеринчук  оцінив перспективи об’єднання демократичних кандидатів у Президенти України навколо однієї політичної фігури, - пише www.buknews.com.ua.

Про це Микола Катеринчук розповів під час прес-конференції у Чернівцях.  

- Я думаю, що час для об’єднання не втрачено, і ці розмови будуть продовжуватися. Стримую себе дуже серйозно, щоб не нагадувати декому, що не можна на своїх каналах, якщо ти в переговорному процесі, чи хочеш дебатів, мочити свого опонента всяким брудом, який ти розповсюджуєш на каналі. Навіть жартома. Чому ти не жартував півроку чи рік назад? А почалася виборча кампанія, ти починаєш викидати це лайно на того, з ким сідаєш за стіл переговорів і п’єш чай. І говориш про демократичне чесне і правдиве майбутнє. А між тим чаєм поширюєш бруд на каналах. Заборонив Анатолій Степанович звертатися до суду, і ставити на місце тих, кого ви називаєте, за цей бруд.  А руки так і чешуться, щоб поставити на місце. Бо так не можна! Це некрасиво, це блюзнірство, - сказав журналістам Микола Катеринчук.   - Садовий поставив умову, що потрібно провести дебати, за наслідками яких визначитися з кандидатом. Це дитяче ставлення до президентських виборів... Не хочу казати різкі речі, але треба відповідати часу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не знаю, що таке обласна власність»: юрист Микола Катеринчук обіцяє розібратися з майновими процесами, які відбуваються з територію психлікарні у Чернівцях

1