Григорія Тіміша,  на боці якого люди і добрі справи, намагається дискредитувати технолог Івана Семенюка,  який шкодує, що не був з регіоналом в 2014 році

Григорія Тіміша, на боці якого люди і добрі справи, намагається дискредитувати технолог Івана Семенюка, який шкодує, що не був з регіоналом в 2014 році

18.07.2019, 23:48

Народний депутат України Григорій Тіміш записав відеозвернення до своїх земляків

Парламентар нагадав, що за останні п'ять років добросовісно працював  на своєму окрузі, обійшовши його весь практично від села до села, від хати до хати.

Головною метою діяльності депутата було вирішення проблем кожної конкретної сільської громади і допомога реальним людям. 

 - Сьогодні, під час цих буремних подій, знаходяться люди, які намагаються очорнити і спаплюжити все те добре, що було зроблене для мешканців 203-го округу і зганьбити мене, як кандидата у народні депутати України, - заявив Григорій Тіміш. - Щось подібне я вже пережив у 2010 році, коли регіонали застосовували проти мене і моєї родини брудні технології. Те саме відбувалося у 2012 році, коли полювали за моєю дружиною і моїми дітьми. Було це і в 2014 році. Тоді у Новоселицький штаб нам намагалися підкинути чорнуху. Це саме відбувається і зараз. Однаковий почерк, ті самі технологи. Тепер вони перекинулися на бік кандидата Івана Семенюка, який за будь яку ціну, не зупиняючись ні перед чим, дуже хоче виграти, хоча йому це не вдасться. Роман Ванзуряк критикує Тіміша за дружбу з окремими помічниками, а самий шкодує, що не був з регіоналом в 2014 році... Нам вдалося розкрити неправдиві пости Ванзуряка про його непричетність до кампанії... 

- Днями мені на очі потрапив відеоролик,  де показують і коментують моє приватне життя. Я і моя родина за своє життя щось заробили. Особисто я заробив за кордоном у період 1999-2000 рр., моя дружина - з 2011 по 2015 рр, моя мама, яка довгий час працювала в Італії, і це все показано в моїй декларації. І ніяких запитань щодо цих статків у НАЗК не виникало. У нас немає прикрас, ми не будували маєтків, палаців, не їздили за кордон відпочивати на дорогі курорти...  Збирали кошти для навчання наших дітей. І бодай на машину ми заробили. Останні три роки я тимчасово проживав у квартирі двоюрідного брата на вулиці Університетській, яку ми орендували. Півроку тому ми переїхали з неї. І так само до орендованої квартири. Тому всі ці закиди ні що інше, як намагання мене очорнити в очах громади. 

- Тому я хочу розвіяти ці міфи і розповісти щиру правду. Той, хто мене знає, підтвердить, що я кажу правду, - продовжив розповідь Григорій Тіміш. - Я не буду використовувати людей і підставляти їх так, як підставляють їх мої опоненти.  Я говорю це сам, а не через піставних осіб прямо і відкрито. Неправдо є те, нібито з 2014 року я перебував у якійсь партії. Це легко можна було перевірити зайшовши на сайт Верховної Ради України, де є вся інформація. 

- Так сталося, що для свого рідного села я, можливо, зробив навіть менше, ніж для деяких інших населених пунктів. Але це зовсім не означає, що я для рідного села зробив мало. Люди бачать це і відчувають. Якби я не допоміг газифікувати Глибоку за майже 9,2 млн грн., тоді би, можливо, вистачило ще й на дорогу у моєму рідному селі. Але тоді без газу би залишилася Глибока і частина Глибоцького району. За цей ча сна окрузі споруджено дванадцять спортивних майданчиків зі штучним покриттям, де займаються спортом діти і молодь. Ще кілька таких майданчиків будується по різних населених пунктах. Роль депутата полягала у тому, щоб пролобіювати кошти на всі ці добрі справи. Вони надходили на рахунок громади з різних джерел. Для цього мені особисто доводилося часто ходити до прем'єр-міністра, міністра фінансів. Така роль у депутата-мажоритарника. Я думав, що стратегічно я зробив правильно і люди це оцінять. - Щось мені підказує, що крім  нас ніхто цим займатися не збирається. 

- Я не закінчив академію державного управління, але за моїми плечима є академія життя. І повірте я завжди буду серед людей, доводити своїми справами, що я готовий для них робити. Незалежно від того, що буде 22 липня, життя триватиме. Вибори пройдуть, а нам треба далі жити, спілкуватися з людьми і робити для них добрі справи. Тому що свій край треба любити, робити усе можливе, щоб люди тут залишалися і жили. 

- Я пишаюся тим, скільки коштів мені вдалося залучити для розвитку свого округу. Нехай хтось інший спробує зробити більше, я йому тільки щиро цього побажаю. Але якщо вибір виявиться гіршим, тоді чорні технологи теж будуть винні, що люди втратили шанс на краще життя, - підсумував Григорій Тіміш. - Хлопці, зрозумійте, що розпускаючи таку брехню проти діючого народного депутата України, ви допустили величезну помилку. Злість і жовч переповнює ваші серця, але переможе добро! 

На підтвердження своїх слів щодо того, що його дискредитують цілеспрямовано і на конкретне замовлення Григорій Тіміш оприлюднив запис розмови кандидата у народні депутати України Івана Семенюка з виборцями у Глибоці. 

  

 

Вже після того як відеозвернення було записане, стало відомо, що народний депутат України Григорій Тіміш вкотре  достукався до уряду.

- Уряд врахував наші підготовлені разом з Вами пропозиції і пішов нам назустріч, - розповів Григорій Тіміш. - Незабаром, Тисовецька громада отримає кошти на відновлення моста після останьоі повені, пішли кошти на початок будівництва міні- стадіонів з штучним покриттям для сіл Чорнівка та Димка, на ігровий майданчик для село Горбівці, вуличне освітлення для села Куликовка, ремонт доріг, в Михальчі та Хряцька(Валень), капремонт Кам‘янського клубу Глибоцького району, на придбання для Камянського будинку культури Сторожинецького району, на майданчики для сіл Цурень, Строешти, Подвірне, Сталінешть, Драниця, Довжок.... Коли всі масово щось обіцяють, ми з вами робимо реальні справи! Я радію за вас і нехай всім буде добро!

1