Групу буковинців нагороджено Почесними грамотами та Відзнаками Верховної Ради України з нагоди Дня незалежності (+ВІДЕО)

Групу буковинців нагороджено Почесними грамотами та Відзнаками Верховної Ради України з нагоди Дня незалежності (+ВІДЕО)

23.08.2017, 17:37

Під час урочистого концерту присвяченого святкуванню 26-ї річниці Дня Незалежності України, що відбувся у Чернівецькому Літньому театрі, народний депутат України Іван Рибак вручив почесні грамоти Верховної Ради України групі буковинців

- Мав нагоду виконати почесну місію та від імені Верховної Ради України, за поданням фракції «Блок Петра Порошенка», відповідно до розпорядження голови Верховної Ради України Андрія Парубія,  за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України нагородив Почесними грамотами та Відзнаками ВРУ: 

- Карлійчука Миколу Миколайовича – голову Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади Чернівецької області. 
- Повідаша Івана Петровича – Путильського селищного голову Чернівецької області;
- Додяк Наталію Михайлівну – начальника відділу культури Вижницької районної державної адміністрації Чернівецької області;
- Жаворонкову Мирославу Іллівну – виконуючу обов’язки завідувача кафедри образотворчого мистецтва Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
- Михайлюка Олександра Ярославовича – директора Комунального закладу “Селятинська ЗОШ – інтернат І-ІІІ ступенів”;

Дякую всім, хто своєю працею прославляє український народ та захищає незалежну Україну! - написав народний депутат України Рибак на свохй сторінці у ФБ. 

 Під час виступу, народний депутат подякував усім, хто своєю працею прославляє український народ, захищає і відстоює незалежність України, а також привітав присутніх у залі з найголовнішим державним святом:

  “ 24 серпня - це знаменний день демократії та громадської злагоди українського народу, що став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру та добробуту в нашому спільному домі.

    З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави збільшується усвідомлення цієї важливої події та її значення для всієї країни і для кожного її громадянина. І це закономірно, адже великі події осягаються на відстані, з плином часу.

   Перед Україною та українцями складні та великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь – які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

  Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії та впевненості у власних силах. Зичу Вам і Вашим родинам міцного здоровя, добробуту, життєвої наснаги і нових звершень на благо України.

Зі святом Вас!”

    Окремо Іван Рибак подякував Героям, які захищають на сході України нашу молоду незалежну державу: “Бійці Збройних Сил України та добровольчих батальйонів, військові капелани та волонтери – велика вам шана і подяка!

    Ви героїчно проявили себе, обороняючи рідну Українську землю. Ви – уособлення справжнього українця – патріота. Дякую вам за мужність і любов до Батьківщини!”

Світлина від Ivan Rybak.

Вранці парламентар взяв участь в урочитостях з нагоди Дня Державного Прапора України: 

- Сьогодні у День Державного Прапора України на Центральній площі Чернівців під державний гімн і салют підрозділу військових урочисто підняли синьо-жовтий символ перемоги українського народу у боротьбі за свої права та незалежність.

У цей знаменний день ми повинні не тільки згадувати своїх славних дідів та прадідів, але і бути вдячними сучасним героям, які захищають суверенність та незалежність нашої Держави на сході України.

Нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серця кожного українця гордість, віру в перемогу та спонукає на нові подвиги заради майбутнього України. Слава Україні! Героям Слава! - побажав Іван Рибак усім буковинцям.

 

Прес – служба народного депутата України Івана РИБАКА

Світлина від Ivan Rybak.

Світлина від Ivan Rybak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

18. Вручення Почесної грамоти та Грамоти Верховної Ради
України і нагрудних знаків до них нагородженим від імені Верховної
Ради України здійснюється в урочистому порядку, як правило,
Головою Верховної Ради України. За рішенням Голови Верховної Ради
України вручення Почесної грамоти та Грамоти Верховної Ради
України може проводитися в іншому порядку.
ЦІКАВО, НА ПІДСТАВІ ЧОГО НАГОРОДИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ВРУЧАВ РИБАК? ДУМАЄ ЩО БУДЕ ГУБЕРНАТОРОМ? СЛАБО !!!
avatar

Ерудит

23 серпня 2017 22:11