Громадські організації Буковини обурені бездіяльністю Януковича, не довіряють Кабміну і кличуть всіх на Євромайдан

Громадські організації Буковини обурені бездіяльністю Януковича, не довіряють Кабміну і кличуть всіх на Євромайдан

09.12.2013, 22:28

Шановні колеги!

З огляду на останні події, які відбуваються в Києві станом на 14.00, 09 грудня 2013 року (інфо з Укр. правди: Силовики перекрили Хрещатик. На місці дипломати, люди утримують "Беркут" із боку метро Театральна) офіційно заявляю, що в разі силового розгону Євромайдану, я оголошу про вихід з громадської ради при Чернівецькій ОДА, а також з громадсько-експертної ради при Головдержслужби Чернівецької області, а також оголошу про припинення будь-яких контактів з виконавчими структурами органів виконавчої влади. Оскільки вважаю, що в такій країні, де правитиме авторитарна ХУНТА, говорити про розвиток громадянського суспільства безглуздо.

З повагою до вас та надією на Божу милість,
Ігор Бабюк,
директор Чернівецького обласного
громадського об'єднання
"Буковинський центр виборчих технологій"

1


КОМЕНТАРІ (2)

А де підписи великих де(рь)мократів Старика, Круглашова, стукачів Анциперова, Зав'ялова? За що їм Америка платить бабки. Щоб вони обслуговували Папайку і його банду? 

avatar

!!!

09 грудня 2013 18:48

Які партії - такі і громадські організації. Гетьманщина. Кожен хоче тримати булаву най-най-громадського лідера. Ось заявив Бабюк тіпа ададеміка Сахарова. Ось я який, а ви, колеги, зрадники та гівно. Ось Написали звернення та оприлюднили, давайте завтра ще інша купка ГО напише звернення.

Що не можете зібратись відкрито, обговорити все та потім робити заяви? Чи треба персональної революційної слави.

avatar

Сімсон

09 грудня 2013 20:34