Громадська рада Папієва хоче, щоб депутати написали листа Януковичу

Громадська рада Папієва хоче, щоб депутати написали листа Януковичу

29.01.2013, 00:28

Громадська рада при Чернівецькій ОДА одноголосно підтримує євроінтеграцію, звернення до Президента щодо підтримки євроінтеграційного курсу України та відповідний проект рішення Чернівецької обласної ради. Про це йдеться у рішенні Громадської ради № 5 від 23.01.2013 р.

З тексту рішення "Заслухавши інформацію голови громадської ради А.Круглашова та розглянувши звернення депутата Чернівецької обласної ради М.Павлюка, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», розпорядження обласної державної адміністрації від 11.02.2011 №75-р «Про громадську раду при обласній державній адміністрації», Громадська рада вирішила звернутися до Чернівецької обласної ради з пропозицією підтримати проект рішення Чернівецької обласної ради "Про звернення депутатів Чернівецької обласної ради VI скликання до Президента України В.Ф. Януковича щодо реалізації політики європейської інтеграції України".

Дякую за підтримку та допомогу Голові громадської ради проф. Анатолію Клуглашову, усім відомим громадським активістам, експертам й науковцям. Розгляд питання звернення до Президента щодо підтримки євроінтеграції відбудеться на черговій сесії обласної ради у лютому ц.р.

Михайло Павлюк

Текст звернення та проект рішення доступні тут http://buknews.com.ua/page/do-pryizdu-lavrova-z-ioho-mytnym-soyuzom-v-chernivetskii-oblasnii-radi-nahadayut-yanukovychu-pro-ievropeisku-intehratsiyu-ukrainy.html

1


КОМЕНТАРІ (2)

Розумію звернення, розумію обласну раду і її звернення. Зовсім не розумію - причому тут ПАВЛЮК. Є голова обласної Ради, є секретар обл.РАДИ. Павлюк- член цієї ради ,хай ЧЛЕНОМ її і залишається. Впевнений, не треба підміняти губернатора, голову обл.Ради, голову міськ.Ради різним невігласам та аферистами, особливо перед першими особми країни...

avatar

Богдан

28 січня 2013 20:49

молодець громадська рада. підтримую.

avatar

чернівчанин

28 січня 2013 23:38