Громаду УПЦ (МП) в с. П’ядиківці на Кіцманщині перереєстрували як громаду Православної церкви України

Громаду УПЦ (МП) в с. П’ядиківці на Кіцманщині перереєстрували як громаду Православної церкви України

06.09.2019, 15:22

Чернівецька ОДА виконала волю громади і норму відповідного закону і перереєстровувала ще одну парафію УПЦ (Московського патріархату), яка вирішила перейти до складу Православної церкви України. 

 Розпорядженням від 30 серпня 2019 року, яке підписав в.о. голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк,  релігійна громада УПЦ в с. П’ядиківці  перейшла до ПЦУ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники російської церкви в селі Михальча не пустили до храму парафіян Православної Церкви України (+ВІДЕО)

 Розпорядження № 828 Чернівецької обласної державної адміністрації, яке стосується переведення парафії УПЦ в ПЦУ з'явилося на сайті Чернівецької ОДА.

З документа № 828-р, текст  випливає, що Чернівецька ОДП розпорядилася: «зареєструвати в новій редакції Статут релігійної організації “Релігійна громада парафії на честь святого апостола Іоанна Богослова Чернівецької єпархії Православної Церкви України “за адресою: Чернівецька область, Кіцманський район, село П’ядиківці, вулиця Українська, будинок 48 а, зареєстрований розпорядженням Чернівецької обласної державної адміністрації від 14 грудня 2017 року № 1175-р ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині московський патріархат ініціював кримінальне переслідування Віри Китайгородської

 Від Павлюка вимагають підписати документи про перереєстрацію релігійних громад ПЦУ на Буковині

1