Гройсман істотно підвищив зарплату Мунтяну і Каспруку

Гройсман істотно підвищив зарплату Мунтяну і Каспруку

24.05.2017, 14:46

Сьогодні,  Кабінет Міністрів України схвалив зміни до постанови Уряду від 09.03.2016 р. № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів", якими істотно підвищено посадові оклади посадових осіб місцевого самоврядування. Позицію Асоціації міст України з цього питання представляв Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. "З огляду на затримку із ухваленням нового Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»  прийняття таких змін є дуже важливим і довгоочікуваним", - зазначив він.

Асоціація міст України щиро вдячна Уряду, Мінсоцполітики за співпрацю, за врахування в цьому документі її пропозицій, і вітає органи місцевого самоврядування, їхніх посадових осіб з підвищенням заробітної плати. Переконані, що це сприятиме підвищенню престижності служби в органах місцевого самоврядування!

http://auc.org.ua/novyna/uryad-pidvyshchyv-zarobitnu-platu-sluzhbovcyam-miscevogo-samovryaduvannya

1


КОМЕНТАРІ (1)

Так-так. Саме цій категорії бєздєльніків та взяточників в першу чергу треба було підняти зарплати, за рахунок платників податків.А може в першу чергу треба було підняти пенсії стареньким та інвалідам різних категорій???...А може в першу чергу треба було збільшити кошти на утримання хворих в лікарнях та їх харчування???...І багато іншого...Не буде у нас порядку.Не везе нам на чесних і розумних керівників.

avatar

ВАСЯ

25 травня 2017 15:18