Готується анексія української Буковини сусідньою Румунією!?

Готується анексія української Буковини сусідньою Румунією!?

08.09.2012, 02:35

НАТО признал Буковину зоной возможного вооруженного противостояния. Об этом заявил председатель комиссии по украино-румынским отношениям Сергей Деев на пресс-конференции.

По его данным, в Черновицкой области сегодня более 100 тыс. человек имеют румынское гражданство. "На границах растут новые КПП и заборы. Пограничников заменили на вольнонаемных людей, которые носят в кармане два паспорта – украинский и румынский", - сказал С.Деев.

По его мнению, таким образом готовится аннексия Черновицкой области под видом воссоединения Южной и Северной Буковины.

"Это произойдет во время ближайшего политического кризиса в Украине, очень быстро и безболезнено. И в течение недели после этого будет проведен организованный румынами референдум, на котором преимущественное большинство граждан, имеющих два паспорта, поддержат объединение Буковины в рамках границ, действующих до 1940 года", - отметил С.Деев.

По его информации, этот сценарий активно готовится Бухарестом и Украина фактически ничего не сможет ему противопоставить. "Румыния - член НАТО и, соответственно, любое ответное действие против нее будет касаться всего блока НАТО. Эта проблема рассматривалась на Чикагском саммите НАТО на ряду с ситуацией в Приднестровье. Там Буковина была указана как зона вооруженного противостояния и конфликта", - резюмировал глава комиссии по украино-румынским отношениям.

Ранее глава МИД Константин Грищенко заявил, что Украина и Румыния существенно улучшили свои отношения. При этом министр уточнил, что между Киевом и Бухарестом остается ряд вопросов, связанных с деятельностью ряда общественных организаций в Румынии, которые озвучивают заявления, несовместимые с действительно дружественными отношениями между двумя странами.

Источник: minprom.ua

В Черновицкой области сейчас проживает около миллиона человек. Наибольшая доля - украинцев - 75%. Этническая группа румын - 12%. Молдаван - 7%. Но в официальных документах Румынской республики указано, что на Буковине уже 20% румын. Арифметика проста: молдаван приравняли к румынам фактически через румынизацию молдавских школ.

MIGnews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

ОЦЕ - СПРАВЖНЯ БОМБА, а ви тут розсусолюєте про містечкових політиків

avatar

Респект модераторам

08 вересня 2012 12:13

avatar

європеєць з Чернівців

08 вересня 2012 14:22

класно. хочу рум.паспортю Підкажіть як можна зробити?

avatar

чернівчанин

08 вересня 2012 14:24

Треба давно приєднатись до Румунії, або до Австрії. Можна буде носити вишиванки й говорити по українськи. Не буде взяток на дорогах, в школах і лікарнях... Діти будуть вчитьсь безкоштовно, робота буде для всіх... Буде добра пенсія для батьків. Вам ще треба незалежність Януковича,  Кучми, Пинчука, Фірташа, Коломойського? Будемо жити як ЛЮДИ, бо в Україні ми всі СКОТИ..

avatar

Корінний, АКАСЕ

09 вересня 2012 22:35

Те, що Румунія надзвичайно "дружньо" ставиться до України - факт!!! Їх ставлення до Буковини (читай Північної Буковини) - загальновідоме!!!

Але від цієї інформації все одно незрозумілий "душок"...))) Таке враження, що пан Дєєв свідомо нагнітає ситуацію, роздмухує паніку, відпрацьовуючи якусь технологію...

Дозволю собі кілька зауважень по-суті...

"...За його даними, в Чернівецькій області сьогодні понад 100 000 осіб мають румунське громадянство... буде проведено організований румунами референдум, на якому переважна більшість громадян, які мають два паспорти, підтримають об'єднання Буковини в рамках кордонів, що діяли до 1940 року..."

І ЩО???!!!))) Переважна більшість від 100 тис. буковинців (які вірогідно мають громадянство Румунії) вирішать долю референдуму в якому прийматимуть участь близько 600 тис. буковинців (жителі Чернівецької області, котрі мають право голосу)???!!!)))

"...Румунія - член НАТО і, відповідно, будь-яка дія проти неї буде стосуватися всього блоку НАТО..."

Однією з головних умов вступу Румунії до НАТО було - відсутність територіальних суперечок з сусідніми країнами!!! При цьому українському чиновнику варто було би пам"ятати, що данний принцип у взаєминах країн-учасниць НАТО вступив би в дію у разі якби Україна вчинила агресію проти Румунії з метою повернення скажімо своєї історичної території - Південної Буковини!!! Жодна посадова особа НАТО не стане задіювати організацію у тому випадку якщо румуни вчинять агресію проти України, і їм дадуть "підсрачника"!!! При цьому найвірогідніше - Румунію відразу виключать з НАТО як тільки вона вчинить той самий акт агресії!!!

У сухому підсумку залишається тільки одне - ригіанальний режим як завжди проФФесіанальний!!!))) І як завжди - в усьому!!!)))

P.S. Технологія як на мене доволі проста - чернівчани й буковинці повинні припинити обговорювати недолуге керівництво крайової влади, бовдура-"очільника" обласного центру... всі зусилля та енергія повинні бути спрямовані на обговорення "майбутньої агресії" та "вірогідної війни між Україною та НАТО"!!!)))

avatar

)))

10 вересня 2012 12:56