Гостюк подякував «Самопомочі» за те, що його виключили з фракції у Чернівецькій облраді

Гостюк подякував «Самопомочі» за те, що його виключили з фракції у Чернівецькій облраді

22.06.2018, 15:39

Заступник голови Чернівецької ОДА Василь Гостюк висловив вдячність фракції "Самопоміч" у обласній раді за те, що її члени прийняли рішення про його виключення.

Про це Гостюк повідомив у четвер в ефірі передачі "Пряма відповідь" на телеканалі ТВА. 

Він зазначив, що рішення про його виключення з фракції стало для нього сюрпризом.

"Нормально, що прийняли рішення. Я ніколи не був членом партії "Самопоміч", ніколи навіть не подавав заяву про вступ до цієї партії. Зважаючи на особливості виборчого законодавства у 2015 році, вони самі мені запропонували долучитись до виборчої кампанії і бути обраним депутатом до обласної ради, на що я погодився", - сказав Гостюк.

Він вважає, що таке рішення є правильним, оскільки партія "Самопоміч" називає себе опозиційною політсилою, натомість Гостюк перебуває на провладній посаді.

"Прийняли рішення, і я дуже вдячний їм за це рішення. Інакше, якби мені довелося писати заяву про вихід з фракції, мені треба було би складати мандат депутата", - сказав посадовець.

Він додав, що причина, через яку фракція вирішила виключити посадовця - прогули фракційних засідань.

"Насправді, у мене ніколи не було конфліктів з "Самопоміччю". Вони повідомили, що я не ходжу на засідання фракції. Це дійсно правда, я дійсно не ходив на засідання більше року. Як призначили на посаду - відтоді не ходив. Вони призначали просто засідання фракції о 16-17 годині. Це в мене робочий час", - сказав Василь Гостюк.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Будь-ласка Вася, раді були догодити. Слідуюча на вихід Оля Кобевко.

avatar

передача "Пряма відповідь" не на телеканалі ТВА

22 червня 2018 16:50