Горук вибори мера не виграє, але голоси в Каспрука забере

Горук вибори мера не виграє, але голоси в Каспрука забере

13.02.2013, 22:19

П’ятеро народнх депутатів Верховної Ради зареєстрували проект постанови про проведення виборів мера Чернівців 2 червня 2013 року.

Директор Буковинського центру виборчих технологій Ігор Бабюк вважає, що вибори навряд чи відбудуться цього року.

- Думаю, вибори у Чернівцях будуть прив’язані до виборів у Києві, - сказав Ігор Бабюк. - Але правляча партія досі не готова "взяти Київ" - за представника Партії регіонів кияни навряд чи проголосують. За своїми настроями чернівчани дуже подібні до киян і тому ймовірність проведення виборів мера нашого міста цього року дуже мала.

Що ж до опозиції, то вона має кількох претендентів. Найбільші шанси серед них на підтримку чернівчан має Олексій Каспрук. Водночас довибори до обласної ради показали незгуртованість опозиційних сил і цілком можливим може стати висунення кількох опозиційних кандидатів. Наприклад, заявляв про свої наміри балотуватися на посаду мера представник "Свободи" Назар Горук. Але навряд чи "Фронт змін" його підтримає. Він висуватиме свого кандидата. А Чернівці досить консервативні і навряд чи голосуватимуть за націоналіста.

Будуть на виборах й інші кандидати. На довиборах до облради відпрацьовувалися виборчі технології у вигляді проекту "Рідне місто". Себе вони позиціонували як третю силу, бо оточення секретаря міськради Віталія Михайлішина побачило на виборах до Верховної Ради, що пройти представнику ПР важко. Під цим прапором до рад спробують пройти депутати, які нині втратили зв’язок зі своїми партіями. Думаю, і на виборах мера з’явиться їхній кандидат.

Джерело: molbuk.ua

Щоденно про злободенне № 28. Петро Кобевко про вибори мера Чернівців

Шеф-редактор газети "ЧАС" у рубриці "Щоденно про злободенне" говорить про можливі вибори Чернівецького міського голови. Чи насправді вони відбудуться, чи вже нікому не потрібні? Послухайте...

1


КОМЕНТАРІ (21)

О почали мочити Горука. А доречі соціологи говорять що в Горука рейтинг вище Каспрука, але опозиція свідомо виставить Каспрука бо Тягнибок пообіцяв Яценюку що не буде лізти на Буковину. А в кулуарах мерії чомусь тішаться що від опозиції піде Каспрук... Кажуть Михайлішину зручний Каспрук.

avatar

Істфак

13 лютого 2013 20:28

Чиста Джинса проти Горука. Значить для нашої апазиції він не зручний.

avatar

Журналіст

13 лютого 2013 20:30

Хто - хто ? Каспрук ! Та не смішіть мою бабусю ! :)

avatar

Агов

13 лютого 2013 20:31

Петре приземли той фронт змін, бо вони вже з берегів вийшли. Ніц не розуміють.

avatar

Хфедір

13 лютого 2013 20:33

Та Михайлішин вже взагалі списаний варіант. Йому, що Каспрук,що Горук... Вони швидше проведуть когось нейтрального тіпа Білогорки. Не його звісно, але за такою схемою. А Михайлішина вже попалили. А щодо Назарчика, то про якого серйозного кандидата ви взагалі кажете. Без Свободи він взагалі ніхто. А Свобода в Чернівцях так попалена, що їй ніхто не повірить. Всі питання голосує разом з тушками і регіонами. Подивіться результати з будь-якого важливого дерибанного питання. Хлопці й дівчатат поправляють своє матеріальне становище.

avatar

Кавка

13 лютого 2013 20:38

Тепер точно за Горука буду голосувати. Достали ці зайчики зі своїм Яценюком.

avatar

Батьківщинець

13 лютого 2013 20:38

Ай-яй-яй. Почали мочити Горука. Свої же ж. Тьху.

avatar

Фуууууууу

13 лютого 2013 20:41

значить будуть вибори літом.

avatar

ого

13 лютого 2013 20:42

Я щось пропустив? Відколи це  Бабюк став нашим тобто своїм, який мочить? Що він до Горука має? Чоловік висловив свою думку, до чого тут заказуха? Та за Назара ніхто гроша ламаного не заплатить, щоб відкупитися.

avatar

Шо таке?

13 лютого 2013 20:46

А Каспрук грошенята любить... :)

avatar

Чорний

13 лютого 2013 20:46

Замітьте, що сказав Бабюк : Що фронт змін Горука не підтримає. А заголовок поставили такий щоб принизити Горука. Ну дають. Тут що всі дурні. Ми що читати не вмієм?

avatar

Йой

13 лютого 2013 20:50

Замість того щоб домовитись з Горуком, вони почали його мочити. Нонсенс нашої політики. Абзац.

avatar

QQQ

13 лютого 2013 20:52

Там не лиш те, що Фронт змын не підтримає. Але там написано, що Чернівці навряд чи підтримають націоналіста:

А Чернівці досить консервативні і навряд чи голосуватимуть за націоналіста.

 

avatar

Брехня Свободи

13 лютого 2013 21:29

Перед виборами у кнесет(ізраїльський парламент) у Абрама питають: — Чому ви вирішили балотуватися? Абрам відповідає: Та ви подивіться, що діється? Влада потопає у розкошах, всюди корпуція, безлад.

 Абрама питають: І що ви хочете з цим боротися?

 Абрам: Ні, я хочу в цьому брати участь.

Назарчику. поменше читай єврейські анекдоти.

avatar

просто назар

13 лютого 2013 21:58

Цікаво хто хоче зіштовхнути Горука з Каспруком?

avatar

sdffg

13 лютого 2013 22:30

Невже не ясно? Сам Горук!

avatar

Відповіль

13 лютого 2013 22:41

Ой, та на каспруку теж нема де тавра ставити. Хай розкаже, як вони з Федоруком і Пєльою розпилили мільйон на фонтані.

avatar

Кацо

13 лютого 2013 22:43

А при чому тут Горук, помоєму джинса проти нього, а не проти Каспрука.

avatar

QQQ

13 лютого 2013 23:25

З Бабюка такий політолог, як з певної субстанції куля! Він сам собі заперечує - спершу каже, що чернівчани у своїх електоральних вподобаннях дуже схожі на киян і тут же стверджує, що свободу вони не підтримують; хоча тільки повний лох у політології може не знати, що нині кияни показують чи не найбільшу динаміку росту електоральної прихильності в Україні. Тобто у галицьких областях цей рівень підтрмки вже й так високий і більшим врядчи буде, а от м.Київ,- не плутати з Київщиною,- показує динамічний ріст.

 

Може б Бабюку знову відпустити бороду і відновити традицію розпивання пива в гастрономах замість того, щоб за прикладом ще одного свого кАлєгі-пАлітолога І.Гавради направо й наліво роздавати сумнівні коментарі.

avatar

Павлов

14 лютого 2013 10:27

Як не дивно але ця джинса зіграла на користь Горуку. :)

avatar

ДДД

14 лютого 2013 19:50

Точно на користь!!! Тепер всі знають, що він непрохідний і відбиратиме голоси в Каспрука. Суть повідомлення забудуть. Лишиться тема.

avatar

ДДД

14 лютого 2013 21:03