Горук сконфузився перед Федоруком, а Забродському для чогось потрібні дебати у форматі 2012 року

Горук сконфузився перед Федоруком, а Забродському для чогось потрібні дебати у форматі 2012 року

23.10.2014, 20:58

На прес-конференції міністра інфраструктури України Максима Бурбака та діючого народного депутата України Миколи Федорука, які балотуються до нової Верховної Ради України не обійшлося без конфузу. А сконфузився один із кандидатів у народні депутати Назар Горук, який несподівано перервав прес-конференцію і почав перед ЗМІ і присутньою публікою закликати Миколу Федорука прийти до нього на телевізійні дебати. Микола Трохимович лише поблажливо посміхався. Чудово усвідомлюючи, що йому,  як лідерові виборчих перегонів у Чернівцях,  немає особливого сенсу дебатувати будь з ким. Для чого піднімати рейтинг іншим, маловідомим  і менш розкрученим кандидатам? На тому й розійшлися. 

Хоча самих дебатів кандидат в депутати Микола Федорук не боїться. Навіть висловився щодо них, як завжди, афористично. Мовляв, я, як юний піонер, завжди готовий!

Прямих ефірів Федорук теж не остерігається:

За день до конфузу Горука, Федорука на дебати викликав інший кандидат в народні депутати України. Давній опонент Миколи Трохимовича - Віталій Михайлішин. Щоправда зробив це на своїй власній прес-конференції, а не  забігши, як Назар Горук на чужу. 

Віталій Михайлішин заявив, нагадаю, що готовий дебатувати на будь-якому майданчику.

Присутньому на прес-конференції Василю Забродському цього, очевидно, виявилося замало. Тому він запропонував розіграти ситуацію 2012 року. Тоді Федорук і Михайлішин зійшлися на короткий проміжок часу у прямому ефірі. Проте результат появи тодішнього секретаря Чернівецької міської ради у студії виявився для нього неоднозначним.  Для чого Забродському повторення ситуації зразка 2012 року?

Пропозицію двічі кандидата в депутати пана Забродського чути на останніх секундах відеозапису.

1


КОМЕНТАРІ (8)

avatar

Василий Забродский

23 жовтня 2014 18:10

Иди до дому.

avatar

Горуку

23 жовтня 2014 19:20

Кулявлоби можут і натурою оплатити щоб податків пез@ливі ляді не платили державі )

avatar

Забродському

23 жовтня 2014 19:45

Федорук побоявся дебатів з Горуком. А Чорнея за продажність журналістики скоро будуть люструвати. Ще трохи ...

avatar

Петро, журналіст

23 жовтня 2014 19:53

Чорней! а тоді в 2012 і ти, і твій Федорук таки всралися на ефірі. Ти лиш бекав, як баран, а Федорук головою хилитав, як маа дитина. А Михайлішин дав тоді тексу і ніхто із вас обох так і не змогли толком йому відповісти. Тепер по цій статті. Це дуже НЕПРФЕСІЙНО журналісту робити ОЦІНОЧНІ судження. Хто сказав, що Федорук виграє? Що Горук - маловідомий? З кожним днем ти все більше стаєш агентом Джеймсом БОМБОНОМ. Довганич - режисер

avatar

Чорнею - а точніше Джеймсу БОМБОНу

23 жовтня 2014 23:58

А Забродський тебе підколов у такий спосіб

avatar

Чорнею

24 жовтня 2014 08:59

Не бризкай слиною, Назарчику. Став технічним кандидатом, то нема чого тепер з трусів вистрибувати. Не треба було зраджувати Свободу, то був би зараз депутатом. А щодо плівок Довганича, то це те саме, що про попову дочку, в якого насправді син. Не існує в природі відео, де Чорней бере гроші в Довганича.

avatar

Горуку

24 жовтня 2014 14:01

avatar

Денис Шутак

27 жовтня 2014 20:02