Горук все ще «думає», чи ставати йому тушкою (+відео)

Горук все ще «думає», чи ставати йому тушкою (+відео)

27.06.2013, 17:30

За словами депутата обласної ради Ярослава Курка, про свій вихід з колегії облради заявив депутат Назар Горук. Він також повідомив, що після з’їзду партії він також остаточно вийде зі «Свободи». А ось щодо складання мандату депутата обласної ради, до якої колишній "свободівець" потрапив саме як представник «Свободи», то пан Горук ще думає. Народний депутат Бурбак прокоментував цю інформацію, порадивши колезі брати приклад з пані Тетяни Смолдирєвої. Після виходу з партії вона також заявила про відмову від депутатського мандату, який отримала як член цієї партії. Проте чоловічий вчинок, на відміну від декого, схоже, виявися під силу тільки цій жінці.

Депутат обласної ради від ВО "Свобода" Назар Горук також написав заяву про складання повановжень голови фракції. Про це сам Горук повідомив molbuk.ua.  Також зараз я розмірковую над питанням про складання повноважень депутата облради, - сказав Горук. Наразі він все ще чекає на рішення Політради партії — заяву про вихід написав, але форрмально залишається членом ВО "Свобода" до відповідного рішення Політради, якого досі немає.

"Я досі залишаюся головою її фракції ("Свобода". - BukNews) в обласній раді, та й жодного рішення Політради партії про моє виключення ніхто мені не показував, і я сумніваюся, що воно взагалі є. Може вони чекають мого повернення?" - повідомив в інтерв'ю «Polemika» (3 червня 2013) екс-свободівець Назар Горук.

Виголошуючи 26 квітня 2013 р. з трибуни Чернівецької обласної ради заяву про свій вихід з партії Н. Горук, зокрема, заявив: "Враховуючи дисципліну, за наслідком рішень обласного комітету і політради ВО “Свобода”, я готовий скласти повноваження депутата Чернівецької обласної ради. Але я не хочу бути членом жодної партії".

Нагадаємо, відома буковинська журналістка, редактор радіо "Буковина" Тетяна Смолдирєва щойно вийшла з партії "Фронт Змін", то одразу також подала заяву на ім’я голови Чернівецької обласної ради М. Гайничеру, повідомивши його про своє рішення вийти також зі складу депутатів обласної ради. Порядний вчинок своєї колеги екс-"свободівець", схоже, наслідувати поки що не збирається. Важко зрозуміти, чим його нинішній статус відрізняється від статусу першої ліпшої "тушки".

1