Горук припускає, що спікер Рибак помститься Папієву за Семенюка (оновлено)

Горук припускає, що спікер Рибак помститься Папієву за Семенюка (оновлено)

11.12.2012, 20:39

Фракція Партії регіонів пропонуватиме завтра кандидатуру Володимира Рибака на посаду голови Верховної Ради України. Таку інформацію оприлюднили вітчизняні інформагенства. Депутат Чернівецької обласної ради від ВО "Свобода" Назар Горук першим серед місцевих політиків прокоментував цю новину. У зв'язку з цим він, зокрема, припускає відставку голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва. Про це політик Н. Горук написав на стоїй сторінці у ФБ.

"ПРИПУСКАЮ, що якщо першого заступника голови партії регіонів Володимира Рибака оберуть спікером то відставка Голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва не за горами. Це буде наслідком недопущення Івана Семенюка - близького друга Рибака на "Свободівський" Новоселицький (румунський) округ. Цікаво, що Рибак є також близьким другом Миколи Федорука. Чи проголосує за нього опозиціонер Федорук? Чекаємо цікавих подій !!!"

Фракція Об’єднаної опозиції Батьківщина відмовилася від голосування за кандидатуру на посаду спікера і прем’єр-міністра, сказано в рішенні за результатами засідання опозиційних сил.

"Прийнято рішення, проголосовано, що ми не голосуємо ні за кандидатуру прем’єра, ні за кандидатуру спікера. Якщо буде пакетне голосування, ми у ньому брати участь не будемо", - розповів депутат Андрій Шевченко.

За його словами, фракція також відмовилася від висунення свого кандидата на посаду віце-спікера.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Чекаємо перших голосувань Миколи Федорука. От тоді і побачимо. Who is who?

avatar

Журналіст

11 грудня 2012 16:42

Все тече все міняється...

avatar

Вуйко

11 грудня 2012 16:44

От Горука не хватає у ВРУ

avatar

Фист

12 грудня 2012 13:24

А Горучок, схоже, знову обкакався. Розтрубів, що Федорук буде тушкою. Не чекав, сараку, що Федорук прийде у футболці з Юлькою. А Свободівці обіцяли тушок не пускати, але далі піару як завжди не пішли. Тушки таки склали присягу. От такі вареники

avatar

Горучок обкакався

12 грудня 2012 16:09

А при чому Горук? Горук ставив запитання чи проголосує Федорук за прижначення Рибака головою ВРУ. Час покаже? Ви так боїтеся і ненавидете Горука що аж гидко стає. Спріться трохи хлопці.

avatar

Сергій

12 грудня 2012 17:10