Горук піднімає депутатів на захист Забродського?

Горук піднімає депутатів на захист Забродського?

06.03.2013, 21:01

Сьогодні на захист Забродського фактично виступив депутат Чернівецької обласної ради від ВО «Свобода» Назар Горук, який «звернувся до керівників опозиційних фракцій з проханням скликати позачергову сесію Чернівецької міської ради у зв’язку з подіями на телеканалі ТВА». "Закликаю міських депутатів офіційно прореагувати на останні події і втрутитись у ситуацію, яка напряму зачіпає гарантовані Конституцією України принципи свободи думки і слова", - йдеться  у повідомленні прес-служби пана Горука. Як відомо, цей місцевий політик часто з’являвся в ефірі телеканалу ТВА.

За матеріалами Місто Ч

1


КОМЕНТАРІ (4)

Назаре. Чого це ти позориш Свободу? Більшого нечистоплотного журналіста чим Забродський я ще не бачив. Вседозволеність, яку він собі дозволяє, недостойна журналіста поведінка, хамство і пихатість, купання в розкіші зробило з Василя ще одного Чесанова. Так кого ти збираєся захищати? Спитай у свободівців, чи вони тебе підтримують? Думаю що ні. Слава Україні! Героям слава!

 

avatar

Гарук Горуку

06 березня 2013 18:04

Сесія для того і потрібна щоб поставити Забродського на місце
avatar

Назар

06 березня 2013 18:41

Не вводьте людей в оману. Горук не виступає на захист Забродського, а хоче щоб ситуацію обговорили депутати. Не можна перекручувати інформацію. Чи може сайт заангажований ???

avatar

Валентин Михайлович

06 березня 2013 20:41

Почитайте блог Горука - там все видно. Редакція вирізала половину тексту і вводить читачів в оману. Негарно! Він же до опозиції звернувся!

avatar

Добрянський

06 березня 2013 20:55