Горук хизується, що навчив 'вусатого' Мельничука робити практичну політику?

Горук хизується, що навчив "вусатого" Мельничука робити практичну політику?

05.06.2013, 23:53

Колишній "свободівець" Назар Горук вважає, що без нього "Свобода" на Буковині фактично  не існувала. "На момент вступу у «Свободу» у 2009 році я розумів, що ця організація є перспективна, і з нею можна робити ті чи інші кроки, які близькі до мого світогляду. На той момент я вже був депутатом Шевченківської районної ради у Чернівцях і привів у партію всю свою команду, в якій також були депутати місцевих рад, - повідомив він в інтерв'ю «Polemika» (3 червня 2013). - Коли ми прийшли у «Свободу», її організації в місті та області фактично не існували. Ну, було з десяток людей – вусатих, «слава Україні – героям слава!», – які абсолютно нічого не тямили у тому, як робиться політика взагалі і партійна структура зокрема. Принаймні, вони не розуміли, що політика – це не лише прапори і транспаранти, вшанування героїв, але й певні практичні кроки, за які ти береш повну відповідальність перед людьми".

Одним з прикладів такої політики стало руйнування місцевого самоврядування у Чернівцях.  Під час онлайн-марафону «#2 роки», який відбувся у Чернівцях в другу річницю «безголовості» міста, екс-мер Чернівців Микола Федорук, зокрема, заявив: "Не хочу ворошити минуле, але роль трьох депутатів «Свободи» була не остання у цих подіях, я так скажу. І це не проблема «Свободи», а проблема особистостей, які представляють цю партію у Чернівцях. Але сьогодні керівництво «Свободи» також розібралося, хто є ху, як казав колись один із лідерів Радянського Союзу. Тому я не хочу вдаватися в деталі, тим більше, сьогодні мої слова можуть по різному трактувати, а у Верховній Раді ми («Батьківщина» і «Свобода» – прим. «Ч») узгоджуємо позиції по голосуванню".

Після того, як Н.Горук покинув лави партії, його колишні побратими розповсюдили заяву. В ній, зокрема, зазначається: "...понад рік часу Назар Горук не брав практичної участі в житті партії, а тому вести мову про якесь неординарне значення вказаної події на партійну структуру та діяльність ВО "Свобода" не маємо підстав...  зважаючи на важкий психічно-емоційний стан Назара Горука і його постійні скарги на здоров'я, ще 30 березня 2013 року керівництво партії задовольнило його особисте прохання та ухвалило рішення про усунення Назара Горука з посади голови Чернівецької міської організації ВО "Свобода" та рекомендувало йому уникати публічних виступів до повного одужання".

1


КОМЕНТАРІ (11)

Пане Мельничук, тепер ви бачите, мабуть,яке дрантя цей горучок. Це страшна, звистлива, шкідлива людина. Я Вам раніше про нього говорив, але ви були далекі від розуміння цього подонка. Він себе сповна проявив в Нашій Україні. Це лизоблюд, кар'єрист, пристосуванець. Шкода, що такі як він принижують гарну, патріотичну партію "Свобода". Робіть висновки, панове свободівці, у вашої політсили все попереду.

avatar

Юрій

05 червня 2013 18:25

Так не поступають сильні люди світу сього.  Мельничук порядна,вихована людина!!!Без горука буде набагато краще ,ну х'4оче про себе заявити якось цей гоюре неудачник панове СВОБОДІВЦІ не реагуйте на цю маячню він цього не вартий!

avatar

Ярослав

05 червня 2013 18:55

Ну і не розумний цей Горук слів нема

avatar

Василь Іванович

05 червня 2013 19:01

Ох як не люблять Горука фронтовики. А цей сайт перетворюється на помиї.

avatar

Феееее

05 червня 2013 20:13

Нажаль Віталік Мельничук не може керувати. Просто не вміє. То чого лізе.

avatar

1

05 червня 2013 20:35

avatar

Misha Shmorgun

05 червня 2013 21:35

Це не маніпуляція, а свобода слова. Простий і неупереджений зріз проблеми. Навіть різні точки зору подано.

avatar

М-да

05 червня 2013 21:50

Цікаво, а коли Горук договориться до такого: Свобода - це я!!! Здається, небагато ще залишилося почекати.

avatar

Цікаво

05 червня 2013 21:52

avatar

Misha Shmorgun

05 червня 2013 22:02

Горук правий на сто відсотків. Шкода дивитися на те що відбувається у Свободі. І правильно Горук зробив що вийшов. Я спочатку його засуджував, а тепер розумію що він правий. І де тепер чути про свободу? Тільки хіба на букінфо і то через прихильність Зарайського. Де Мельничук? Де прес-конференції? Де мітинги, протести? От так хлопці зрадили Горука не підтримали коли треба було, коли його бурбак мочив, а мельничук підспівував. От тепер і маєте. А всякі там мунтяни бурбаки тішаться, бо з вами ніхто не рахується і рахуватися не буде. Вас ніхто на екран не пустить, бо ви не цікаві. Ваші вороги руки потирають. Що ж ви будете робити на місцевих вибораз? Та вони вас просто розітруть. Думайте в майбутньому, якщо ви ще комусь будете потрібні.

avatar

Віталій - уже не буду бігати з прапорами

05 червня 2013 22:04

Ну, було з десяток людей – вусатих, «слава Україні – героям слава!»                                                                 Горук мав на увазі козаків, в єких була лишень ШАбля.

avatar

читайте уважно !

06 червня 2013 21:42