Горук де факто підтвердив: його місія відбирати голоси у кандидата від об’єднаної опозиції на виборах мера Чернівців

Горук де факто підтвердив: його місія відбирати голоси у кандидата від об’єднаної опозиції на виборах мера Чернівців

01.07.2013, 22:15

Депутат Чернівецької обласної ради від ВО "Свобода" Назар Горук на прес-конференції визнав: «якщо найближчим часом таки будуть призначені вибори мера Чернівців, я висуватимусь на них від однієї з опозиційних партій. Це буде обов’язково опозиційна партія». Тим самим вільний «політик» підтвердив, що буде товктися на одному електоральному полі  з кандидатом від об’єднаної опозиції. Хто ним буде – екс-мер Чернівців, а нині народний депутат України  Микола Федорук чи депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук великого значення наразі не має. В обох варіантах, а також усіх можливих – неназваних - суть місії Горука залишається незмінною: відбирати голоси у кандидата від об’єднаної опозиції на виборах мера Чернівців.

Твердого наміру скласти депутатський мандат, який йому дали виборці не як позафракційному, а саме як представнику ВО  «Свобода» політик теж, схоже, наміру не має. Хоча, щоб не вважатися «тушкою»,  мав би поступитися місцем наступному у списку кандидату, який не «писав заяву про вихід з ВО "Свобода"». Та, схоже, у написану і зареєстровану в обласній раді заяву про складання депутатських повноважень Горук сам не вірить. Інакше б з якого це дива припускав запасні варіанти? На кшталт, «якщо обласна рада не проголосує за складання повноважень, він не має наміру ходити на сесії. Каже, що хіба "Свобода" запропонує йому залишитися у складі фракції як позапартійного». Грається, або має тверді гарантії від провладної більшості, що  за його заяву рада не голосуватиме: ні результативно, ні взагалі? Щоправда, якщо б він справді був до кінця чесним, як декларує на публіці, то не чекав би на голосування у раді, а захистив своє право на складання мандата через суд.

Але це, очевидно, не входить у плани "опозиціонера": без політичної підтримки «Свободи» він і так уже лише один зі 104 депутатів облради,  а без депутатського посвідчення остаточно перетвориться у приватну особу, позиція якої не цікавитиме вже навіть журналістів.

Іван ПОБИВАН 

Фото: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (7)

А що ще міг Чорней якому Каспрук платить сказати? Сумно за нашу журналістику. Вона як проституція.

avatar

123

01 липня 2013 16:29

avatar

Misha Shmorgun

01 липня 2013 17:08

Ображають, бо Каспрук і Михайлішин зрозуміли що Горук реально серйозний кандидат. Тепер будуть Горука з усіх боків мочити.

avatar

Знаючий

01 липня 2013 17:14

Таке зарозуміле теля не може бути ніяким конкурентом ні Федоруку, ні Каспруку. Вискочка і кар'єрист отримав по заслузі. Хто він такий? Де трудився? Яким колективом керував? Які його конкретні ділові успіхи? Відповідь очевидна - ніхто, ніде, ніяким, нема успіхів і здобутків.

avatar

Юрій

01 липня 2013 19:15

Юрій скажіть ви постійно гнівно обзиваєте Горука. З точки зору науки скажу вам що це кваліфікується як роздвоєна особистісна шизофренія. Коли людина постійно шукає ворога, і при чому не лінується писати опуси це кваліфікується як хвороба і не здатність до самореалізації.

avatar

Психолог

01 липня 2013 19:40

Ну, що дебіли-писаки. Батьківщина має тушок, які не скинули мандат. А Свобода на висоті, в її списках люди які за мандат не тримаються.

avatar

Viktor

01 липня 2013 23:10

горук,перестань сам себе комментарии писать:))

avatar

))

01 липня 2013 23:57