Гончарук сказав, навіщо реформувати пропускні пункти на кордоні в Чернівецькій області

Гончарук сказав, навіщо реформувати пропускні пункти на кордоні в Чернівецькій області

07.11.2019, 10:26

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що уряд визначив 12 пріоритетних пунктів пропуску, які необхідно реформувати та покращити.

Про це він заявив під час брифінгу для представників ЗМІ за результатами засідання Кабінету міністрів України, передає Depo.ua.

"У нас є пріоритети. Визначено 12 пріоритетних пунктів пропуску. Це, переважно, наш західний кордон і пара пунктів пропусків в Одеській області і на Півночі. Але основа, це, звичайно, Чернівецька, Закарпатська, Львівська і Волинська області", – зауважив Гончарук.

Він пояснив, що метою реконструкції та реформування пунктів пропусків є збільшення пропускної здатності та підвищення комфорту.

"Щоб там не було черг. Було зручно, комфортно, аби люди не відчували негативу, коли їм доводиться перетинати кордон України. Також ми подивилися на вагові комплекси, які там є, на сканери", – зазначив Гончарук і додав, що дав доручення керівникові митниці до кінця року ввести в експлуатацію якомога більше цих пристроїв і приладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пункти пропуску «Порубне», «Красноїльськ», «Дяківці» капітально відремонтують і добудують протягом 2020 року, - голова Державної митної служби

Перша пішла! голова Митної служби України повідомив про створення Буковинської митниці (ОНОВЛЕНО)

1