Голови сільських рад Кіцманщини співали 'Осанна!' губернатору Папієву. Гладіаторські бої - на черзі?

Голови сільських рад Кіцманщини співали "Осанна!" губернатору Папієву. Гладіаторські бої - на черзі?

04.10.2013, 00:14

Чернівцька газета "Час" повідомляє про "великий конфуз, який  стався на сільськогосподарському ярмарку в селі Реваківці. Аби сподобатися губернаторові Михайлові Папiєву, влада Кіцманщини піднесла йому подарунок у вигляді пісні-здравниці «Многая літа!». Виконував її зведений хор сільських голів  Кіцманського району.

У той час, коли прості кіцманчани виходять на дороги, аби добитися покращення вже сьогодні, коли вони лягають у дорожні яруги, канави, ями і баюри, аби змусити цього ж Папієва звернути увагу на стан доріг у Кіцманському районі, сільські голови славлять Михайла Миколайовича на всі голоси. Ці хористи, коли співали здравницю, виглядали дуже жалюгідно. Бо прості люди слухати їх не хотіли. Вони почали розповідати про те майбутнє, яке чекає підлабузників.

Якщо й надалі так піде, то не виключено, що наступного року для потіхи губернатора на такому ярмарку влаштують гладіаторські бої. Зокрема, кіцманські під проводом Олега Унгуряна битимуться проти сокирянських під проводом Василя Козака".

Джерело: ЧАС

Коментар BukNews

Ісус гостював в домі Марії й Марти разом із Лазарем, а наступного ранку - а це була неділя - захотів святкувати Пасху. Христос післав одного з учнів дістати в сусіда молодого віслюка і, сівши на нього, урочисто, сточений народом, їде до Єрусалиму, а люди, з пальмовим гіллям у руках, співали: "Осанна синові Давидовому! Нехай живе Цар Ізраїля!" Цей в`їзд був знаком раптового переходу з невір`я до віри... "Слава Тобі, Господи! Осанна Синові Давидовому! Христе Боже, безсмертного життя ми сподобимось, і Тебе ми прославляємо: осанна на висоті! Благословенний, хто йде во ім`я Господнє!" Так вигукували люди в натовпі єрусалимськім, і так ми вітаємо в`їзд Христа в місто.

Поглянувши на людей, що вітали Його, вимахуючи фіговими й оливковими віттями, Христос заплакав: нині Йому співають "Осанна!", а через кілька днів будуть кричати: "Розпни Його, розпни!" (Проповіді. Вербна Неділя).

1