Головним архітектором Чернівців може стати Наталія Хілько

Головним архітектором Чернівців може стати Наталія Хілько

02.03.2015, 19:43

Конкурсна комісія з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад в Чернівецькій міській раді рекомендувала міському голові Олексію Каспруку на посаду заступника директора, начальника управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, головного архітектора міста призначити Наталію Хілько.

У конкурсі на заміщення цієї посади брали участь два претендента. Наталія Хілько за результатами конкурсу набрала 78 % від максимальної суми балів, повідомили  у прес-службі Ратуші.

Наталія Хілько, 1973 року народження, народилася в м. Долина Івано-Франківської області. Освіта – вища, має ступінь магістра з архітектури будівель і споруд. Працювала викладачем у Вищому професійному художнього училища № 5, Чернівецькому державному будівельному технікуму, інженером-архітектором, була головним архітектором проектів ТОВ «Гранд-Проект». На час участі в конкурсі працює викладачем кафедри архітектури Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

До призначення на посаду в органах місцевого самоврядування відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції» Наталія Хілько повинна пройти спеціальну перевірку.

1


КОМЕНТАРІ (2)

У другий тур конкурсу пройшов Матіос. От буде пір для чернівецьких корупціонерів якщо його виберуть.
avatar

Дон Педро Чупакабро

02 березня 2015 21:31

Це я про засідання антикоруційного бюро.
avatar

Дон Педро Чупакабро

02 березня 2015 21:33