Головний 'УДАРівець' Буковини відзвітував перед виборцями за рік роботи в парламенті

Головний "УДАРівець" Буковини відзвітував перед виборцями за рік роботи в парламенті

14.01.2014, 12:49

Відповідно до ст. 24 Закону України «Про статус народного депутата України», Роман Ванзуряк інформує виборців про свою депутатську діяльність протягом 2013 року. Про це BukNews повідомили у Прес-службі ЧОО ПП "УДАР Віталія Кличка".

Протягом першого року роботи у парламенті сьомого скликання народним депутатом було подано 7 проектів законів і постанов Верховної Ради України. Серед них, зокрема, проект закону щодо скасування депутатських пільг, щодо забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів в Україні, щодо протидії тіньовому імпорту вантажопасажирських автомобілів і ін., а також проекти постанов про призначення виборів Чернівецького міського голови, про відзначення 675-річчя князівського роду Острозьких. До підготовки законопроектів були залучені відомі фахівці та науковці, неурядові організації, зокрема: Асоціація безпеки дорожнього руху, Фонд спільної спадщини, Чернівецьке обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка.

Важливим напрямом діяльності парламентаря є робота у комітетах, комісіях і фракціях. Роман Ванзуряк очолює підкомітет з питань удосконалення Митного кодексу України, уніфікації норм митного законодавства України із законодавством ЄС у Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики. Робота у даному напрямі здійснюється над законодавчим забезпеченням діяльності митних органів України, оптимізацією і підвищенням ефективності законодавчого регулювання митної справи, уніфікацією митних правил і процедур з нормами Світової організації торгівлі та Європейського Союзу.

У звітному році відбулось 96 пленарних засідань Верховної Ради України, у 73 з яких Роман Ванзуряк узяв участь. На дотримання однієї з основних вимог представників партії «УДАР Віталія Кличка», під час засідань Парламенту він голосував виключно особисто і не допускав голосувань за себе колегами у дні відсутності. Кожен випадок такої відсутності був пов’язаний з проходженням лікуванням і належним чином документально оформлений.

Окрім згаданих напрямів Романом Ванзуряком та колективом його помічників-консультантів проводиться постійна робота над вирішенням широкого кола питань.

Продовження звіту див. тут: У роботі громадських приймалень народного депутата України Романа Ванзуряка у Чернівецькій області відбулися зміни

1