Головний лікар Сокирянської центральної районної лікарні використовує службовий транспорт у власних цілях?

Головний лікар Сокирянської центральної районної лікарні використовує службовий транспорт у власних цілях?

03.11.2013, 21:46

Небайдужі  громадяни надіслали на адресу BukNews цікавий фоторепортаж. Народний кореспондент стверджує, що на фото людина схожа на головного лікаря Сокирянської центральної районної лікарні. Сайт готовий оприлюднити поясення з цього приводу людини, про яку йдеться.  

1


КОМЕНТАРІ (11)

Невже і цього разу відмажиться. Ще треба додати, що не виходить в свої зміни, де рахується лікарем швидкої, чи ексренної, як там зараз... А ще співробітники лікарні в його саду працюють, а ще взятки бере, щоб влаштуватись на роботу в лікарні. І ще... І ще... Куди дивиться прокурор району? Він що поряд дім будує? Може Богатирьовій фотки в "личку" скинути? Скільки років ще може продовжуватись? Чого всі бояться говорити правду. Сокирянці коли Ви вже будете протистояти? По закутках - захуджуєте його, а обєднатися не можете...

avatar

Константин

01 листопада 2013 18:48

Може Коля Скальський "опознает" свого "главного". Або нехай розкаже скільки дав пів року тому, як влаштовував свою дружину на швидку. Тепер бачу відробляє... А те, що на фото "главний" - не має сумнівів. Класні фото. Молодець репортер.

avatar

Юлія

01 листопада 2013 19:29

На сайті об'єктивної газети Довгешка, ще більш крутіший матеріал, пле це вже про Кельменецького головного лікарі. Усі вони одним миром мазані у господарстві поки ще не народного лікаря України пана Шкробанця.
avatar

Чупакабра

01 листопада 2013 19:32

машина Скорой едет очень долго, а может вообще не приеxать.A когда им еxать если нужно ГЛАВНОМУ помогать.Без взятки в больнице на тебя никто не обращает внимание. Люди добрые,а как-же клятва Гипократа ни какой человечности нет ни совести ни стыда. Неужели управы на ниx не найдется А Мисюрко пыxатый жид которому все сxодит с рук,пусть перед законом не ответит,то перед БОГОМ прийдется и не только ему многим его сотрудникам

avatar

Аня

02 листопада 2013 20:36

ЯКБИ КОЗАКА I МIСЮРКА ПОСАДИЛИ В ОДНУ КАМЕРУ, ОТ БИ СВЯТО БУЛО НА ВЕСЬ РАЙОН.

avatar

Патрiот

03 листопада 2013 07:50

Скальского теж потрiбно наказати, чому в робочий час був не на своему мicцi,а раптом термiновий хворий....iнформацiя для прокуратури.

avatar

микола

03 листопада 2013 12:17

Всі фото зробив я.Зло треба знищувати.Місюркою вже зацікавилась прокуратура.Далі буде...

avatar

Ігор Гангал

03 листопада 2013 16:05

да ни чего ему не будет, выйдит сухой из воды! скажит, что он не виноват, это шофера и фельдшера сами покинули робочие место и привезли ему, помоч хотели .... А что там за чемоданчики? Автор выложите ещё фото, я думаю что это не всё...

avatar

Этгар

03 листопада 2013 20:07

а был случай в прошлом году, когда к человеку с инсультом приехала скорая только после того как сделала очередную ходку из сада етого "главврача". а на счет работы, так тут все предельно просто 1000 у.е. и ты медсестра (пусть даже очень тупая)

avatar

мария

03 листопада 2013 20:48

Що означає" 1000 у.е. и ты медсестра (пусть даже очень тупая)" ??? це він так робить собі обличча! напевно тому і люди відвертаються від лікарні.

А я чула що він ще працює на швидкій!? Але ніколи не чула що він приїзджає до людей на виклик! як це може бути?

avatar

Ганна

03 листопада 2013 21:03

Люди добрі про що Ви? Він як людина так і фахівець дуже далекий як від управління лікарнею так і в медицині. Лікарня під його "фаховим керівництвом" постійно посідає найперші з кінця списку місця. І це все завдяки його "розумному" кадровому підбору де того хто заніс йому гроші можуть ппризначити на посаду фахівця останнього підставивши звільнити. Він цього року брав по 100 баксів за цільові направлення для абітурієнтів проте для області таких місць не було виділено взагалі. Це чистої води шахрайство. А прокурор району напевно дивиться не за тим. Довгі роки працюючи на швидкій жодного разу там не зявився. навіть бумаги не оформляв як слід добрий приклад показує керівник. Правду в народі кажуть риба гниє з голови так і ця лікапрня давно вже прогнила наскрізь. Голову треба срочно відрубувати. хай звільняють. В ідеалі його непогано було б ще й посадити в рідну сокирянську виправну...

avatar

Простий лікар

04 листопада 2013 00:08