Харабара вже не начальник міліції: головного міліціонера Буковини несподівано звільнили?

Харабара вже не начальник міліції: головного міліціонера Буковини несподівано звільнили?

17.11.2012, 00:02

Як повідомили БукІнфо одночасно з кількох не офіційних джерел, сьогодні написав рапорт на звільнення з посади начальника УМВС України в Чернівецькій області, генерал-лейтенант міліції Микола Дмитрович Харабара.

Кажуть, що для Миколи Дмитровича несподіваний і надтерміновий виклик до Києва став громом серед ясного неба. Власне, тому міліцейський генерал і був відсутнім на сьогоднішній сесії Чернівецької облради. За нашою інформацією, вже у міністерстві він дізнався, що має звільнити своє місце для нової людини.

Що стало причиною звільнення пана Харабари – поки невідомо. Схоже, такі кадрові перипетії стали несподіванкою навіть для губернатора Михайла Папієва, який після обідньої перерви так і не повернувся до сесійної зали обласної ради.

За даними наших перевірених столичних джерел, начальником УМВС України в Чернівецькій області наказом міністра Захарченка призначено вже колишнього начальника міліції Львівської залізниці Олександра Демідова (на  фото).



До речі, начальником Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Олександр Демидов став зовсім недавно – наприкінці червня цього року. Як повідомляв відділ зв’язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, 27 червня 2012 року нового керівника міліції залізничників особовому складу представляв заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк. Демідов на цій посаді замінив генерал-майора міліції Олексія Костенка, який подав рапорт на звільнення з органів внутрішніх справ у зв’язку «з виходом на заслужений відпочинок».

До цього Олександр Демидов очолював Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України.

Поки ж в обласному УМВС відмовляються коментувати цю інформацію до завтрашнього дня. Отже, чекаємо офіційних новин з вулиці Головної, 24.

БукІнфо(с)

Фото УНН

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

16 листопада 2012 23:44