Голові Сучавської повітової ради сподобалося, як працюють Іван Мунтян і депутатський корпус Чернівецької обласної ради

07.08.2019, 22:59

Користуючись нагодою, участь у роботі пленарного засідання сесії Чернівецької обласної ради  взяв голова Сучавської повітової ради пан Георге Флутур, який сьогодні перебував в області із робочим візитом. Пан Флутур високо оцінив роботу депутатського корпусу. Особливо пану голові сподобалось те, що незважаючи на стислі часові рамки, депутати обласної ради змогли провести доволі конструктивне обговорення та прийняти важливі для стабільної життєдіяльності нашого краю рішення.

У сесійній залі Чернівецької обласної ради завершилася спільна зустріч делегації з округу Швабія (ФРН) на чолі з Президентом Генеральної ради депутатів Мартіном Зайлером, а також голови Сучавської повітової ради Георге Флутура з виконавчою та представницькою владою Буковини.

«Неможливо заперечити той факт, що співпраця наших регіонів є не тільки взаємовигідною, якісною та тісно налагодженою, але й перспективною у регіональному та європейському значенні. І в цьому контексті участь у нашій зустрічі голови Сучавської повітової ради Георге Флутура є прикладом плідних взаємовигідних добросусідських взаємин з нашим стратегічним партнером – Румунією. Найбільш вагомим результатом цього партнерства безперечно є значна кількість реалізованих та розроблених спільних проєктів у найрізноманітніших сферах, які дозволяють нам розв'язувати нагальні проблеми пересічних мешканців по обидва боки кордону. Завдяки нашим спільним зусиллям, за роки співпраці зроблено багато корисних справ та досягнуто певних успіхів у зближенні наших регіонів. Запорукою нашого успіху є те, що команди партнерських регіонів ніколи не робили суто декларативних заяв, а намагалися і намагаються постійно реалізовувати задуми та проєкти, які обговорюються та узгоджуються щорічно під час спільних офіційних зустрічей в рамках проєкту «Чотири регіони для Європи» впродовж 18-ти років», - сказав Михайло Павлюк.

1