Голова товариства Український народний дім у Чернівцях  отримав звуковий удар від московської попси

Голова товариства Український народний дім у Чернівцях отримав звуковий удар від московської попси

28.10.2018, 22:10

Голова товариства Український народний дім у Чернівцях Володимир Старик скаржиться на засилля московської попси у Чернівцях.

Про це Володимир Старик написав на своїй сторінці у ФБ

"Руцкій мір насилу вдовбують чернівчанам в голову?

Сьогодні надвечір неможливо було пройти вулицею Кобилянської в Чернівцях, щоб не отримати звуковий удар від неймовірно голосної, підсиленої потужною електроапаратурою московської попси.

Мій публічний запит до Василь Продан та Юлія Сафтенко:

Хто в міській раді дає дозвіл на таку масштабну пропаганду руцкаґа міра, травмуючи психіку як мешканців довколишніх будинків, так і решти чернівчан, яких позбавили змоги спокійно гуляти в вечірні години зазвичай тихою пішохідною вулицею?

Чи Чернівці вже не хочуть зберігати імідж культурного західноукраїнського міста, а свідомо зомбують своїх мешканців під стандарти східноруцкої ґлубінки?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Чернівецької облради не підтримали на колегії мораторій на використання російськомовного культурного продукту

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Юрій Чорней

28 жовтня 2018 22:25

блин все знают что делать и как делать , так почему мы в такой жопе . Ехай . Ехай. Ехай . Кому не нравится черновцы с румынской русской еврейской немецкой украинской музыкой - уезжайте побыстрее не порьтьте Черновицкий шарм ...

avatar

Сатана

29 жовтня 2018 08:26