Голова Нацполіції Сергій Князєв вручив сертифікати і ключі від службових квартир чернівецьким поліцейським (ФОТО)

Голова Нацполіції Сергій Князєв вручив сертифікати і ключі від службових квартир чернівецьким поліцейським (ФОТО)

08.10.2017, 18:08

7 жовтня, під час робочої поїздки на Буковину Голова Національної поліції вручив 12 сертифікатів на житло працівникам поліції в Чернівецькій області. Крім того, поліцейські – учасники АТО отримали державні нагороди.

Церемонія вручення ключів від службового житла відбулася в приміщенні обласного управління поліції. У заході взяли участь представники органів влади та місцевого самоврядування.

За словами Голови Національної поліції Сергія Князєва, складова частина поліції омолодилася на  45-50 відсотків.

«Якщо ми набираємо на службу людей, то ми повинні забезпечити їх житлом. У поліцейського ж повинно бути лише одне завдання – чесно служити»,- підкреслив Сергій Князєв.

Одно-та двокімнатні службові квартири в новобудові по вулиці Ентузіастів отримали сім’ї поліцейських, котрі брали участь в антитерористичній операції та багатодітні  сім’ї.

Також очільник Національної поліції від імені керівництва держави та міністерства внутрішніх справ України вручив державні нагороди поліцейським, військовослужбовцям  Національної гвардії і Чернівецького прикордонного загону, а також співробітникам обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Серед них: чотири поліцейських, а також по п’ять співробітників Національної гвардії, Чернівецького прикордонного загону та обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Крім того, Указом Президента України заступника начальника поліції в Чернівецькій області Сергія Ратушенка нагороджено орденом Данила Галицького.

Нагадаємо, на Запоріжжі глава МВС України Арсен Аваков і очільник Національної поліції України Сергій Князєв вручили ордери на службові двокімнатні  квартири родинам двох кращих працівників Управління карного розшуку.

Раніше у Дніпропетровській області ключі від 10 квартир отримали діючі працівники поліції. Також дві однокімнатні квартири отримала сім’я Ольги Макаренко – працівника патрульної поліції Дніпра, яка загинула під час виконання своїх службових обов’язків.

Департамент комунікації Національної поліції України

1