Голова Народної ради Буковини Віталій Мельничук не відповів, чому не перешкоджав зносити барикади перед ОДА, хоча тепер критикує це рішення

Голова Народної ради Буковини Віталій Мельничук не відповів, чому не перешкоджав зносити барикади перед ОДА, хоча тепер критикує це рішення

10.02.2014, 20:13

Хоча вже неодноразово заявляв, що рішення про їхній демонтаж ухвалювалося без нього. Журналіст Петро Кобевко запевнив, що коли барикади під Чернівецькою ОДА почали розбирати, він особисто покликав Віталія Мельничука захищати їх від комунальників. Натомість лідер "Свободи" замість чину пішов давати інтерв'ю. Сам Віталій Мельничук ніяк не прокоментував ці слова журналіста. 

Петро Кобевко написав: 

- Голова ВО «Свобода» у Чернівецькій області Віталій Мельничук зробив спробу всіх звинуватити у тому, що без нього рішали питання барикад, сесії і т. д. Вели перемовини. Як з’ясувалося, він брав активну участь у цьому процесі. Бо був не тільки членом Народної ради, а й виконкому і, більше того, головою Народної ради Буковини. І всі рішення проходили через його руки і за його активної участі.

А насамкінець, ніби у насмішку над активістами, член партії регіонів радник Папієва Олег Унгурян почав розповідати про «покращення». Тут я уже не витримав і покинув це зібрання.

Джерело: chas.cv.ua

Насправді оприлюднене відео спростовує деякі тези заяви в.о. голови ЧОО "Свобода" Віталія Мельничука, яку він оприлюднив напередодні:

Наприклад про те,  що він не знав про рішення зносити барикади. Як цього міг не знати Голова Народної ради Буковини? Адже самe він підписував документи для подання їх на позачергову сесію. 

"Частина опозиційних політиків замість налагоджування тісного контакту з якнайширшим громадським середовищем занадто захопилася переговорним процесом з політичними шулерами та одноособово прийняла рішення скласти прапор оголошеної боротьби з режимом отримавши взамін можливо й дієвий, але кабінетний інструмент у вигляді міжфракційного об’єднання з ще реально не створеним виконавчим комітетом, як його дорадчий орган, - йдеться у поширеній Віталієм Мельничуком заяві. - 

Після втягування частини опозиції в гру за шулерськими правилами чернівчани та мешканці області з засторогою сприймають незрозумілий для людей завчасний демонтаж барикад та через такі дії значно втрачається довіра виборців до таких політиків".

1


КОМЕНТАРІ (2)

Віталику рив яму Горуку, а тепер сам в неї падаєш. І це тільки початок. Бурбак з Кобевком тебе з патрохами зїдять. Вже Тягнибоку посипались звинувачення в твій бік. Все по схемі так як Горука мочили. Се ля ві побратиме... :)

avatar

Йося

10 лютого 2014 19:23

Шкода Вітальку, трішки зарапортувався, але з ким не буває, є надія що виправится. Те, що пишуть ніби його хочуть зїсти, так то є повна дурня, і так не має партєдності. Аналізуючи минуломісячні події. так Своббода найбільше співпрацювала з Батьківщиною , і навпаки Бат з Св.

avatar

Шкода

10 лютого 2014 22:41