Голова Глибоцької РДА втік від чернівецьких автомайданівців (+ додано відео)

Голова Глибоцької РДА втік від чернівецьких автомайданівців (+ додано відео)

29.01.2014, 11:09

Чернівецький автомайдан колоною  більш ніж з десяти машин поїхав підтримати народне віче у Глибоці. Автоколона з українськими прапорами виїхала із району бульвару героїв Сталінграду і поїхала в напрямку Глибоки. Машини, що їхали назустріч сигналили та блимали на знак підтримки.  - повідомляє molbuk.ua. Люди, що бачили колону, махали руками та вигукували "Слава Україні". 

За кілька кілометрів до Глибоки, назустріч автоколонні їхав автомобіль ДПС. На боковому сидінні сидів інспектор, що знімав рух колони на відеокамеру. На в'їзді до райцентру стояв ще один екіпаж ДПС, але колону автомобілів ніхто не зупиняв.
Вони проїхали центральною частиною районного центру і зупинилися біля пам'ятника "Борцям за волю України", де приєдналися до народного віче.

Як зазначив один із координаторів Чернівецького автомайдану Олексій Коломієць, Глибоку для автопробігу визнали невипадково. За словами активіста, Глибоцький район є "міліцейським", так як очолює його колишній міліціонер Микола Загарюк.

За словами автомайданівців, своїми діями вони дають зрозуміти, що не визнають "диктаторських" законів, прийнятих 16 січня. Під час автопробігу стало відомо, що ці "закони" відмінили.

"Друзі, на Буковині вже другий день поспіль активно діє Автомайдан. Про це на своїй сторінці у ФБ написав громадський активіст Ігор Жижиян. -Буковинський автомайдан це — група самостійних автомобілістів, ми один із структурних підрозділів Євромайдану в Чернівцях. Вчора, 28 січня,  відбулась наша акція на Глибоччині. Голова РДА М.Загарюк втікав із центральної площі, як побитий пес, голові райради В.Ротарю знадобились памперси. Нашим лідером обрано Олексія Коломійця, мене його заступником. Є затверджений план заходів, щоправда будемо діяти партизанськими методами, відповідно не будемо спокушути владу нам протидіяти. Разом - ми сила !!!"

Як повідомили організатори, у середу, 29 січня, Автомайдан організовує двогодинну поїздку. Збір біля "Пакко"(пров. Складський, 3а) о 14.00, -повідомляє координатор заходу Олексій Коломієць. 

Частково використано інфомрацію і фото molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Йой які стрвшні старшой та його зам, що аж памперси одягають. Вам самим не смішно з того що пишете. Пишіть правду -понтів хочеться.

avatar

Йой

29 січня 2014 10:24