Голова Чернівецької обласної ради висловив жаль, що десять років тому фізично не встиг  відбудувати мости у Розтоках і Маршинцях

Голова Чернівецької обласної ради висловив жаль, що десять років тому фізично не встиг відбудувати мости у Розтоках і Маршинцях

27.06.2018, 18:01

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян висловив жаль з приводу того, що фізично не встиг відбудувати мости у Розтоках і Маршинцях, зруйновані у 2008 році стихією, коли очолював службу автомобільних доріг області за часів прем’єрства Юлії Тимошенко. 

- Шкода, що зруйновані у 2008 році стихією об’єкти дорожньої інфраструктури Путильщини, які фізично не встиг завершити, коли очолював службу автомобільних доріг області за часів прем’єрства Юлії Володимирівни Тимошенко, стоять недобудовані і по нині… Тоді фактично за рік відновив 314 із 334 зруйнованих або пошкоджених об’єктів; будівництво ще 17-и, в тому числі Маршинський міст у Новоселицькому районі, як бачимо, не завершено і через десять років, - прокоментував інформацію ТРК "Буковина" Іван Мунтян. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Мунтян  выставляет себя "героем",  с  334  мостов  "отремонтировал" 314... Да,  мостики  без трубы  или с одной  трубой, заплатив  подрядчику бешенные  деньги,  с  учетом  себя-любимого,  он  пролоббировал. Вешает на  себя медаль. НО! Существенные  мостовые  переходы,  имея  с бюджета  сотни миллионов,  ОН  НАЧАЛ,ПРОАВАНСИРОВАЛ, ХЕПНУЛ  ОТКАТЫ  И  СМЫЛСЯ....  А  теперь-герой!  Укравтодор,  просчитав  массу  "угробленных" Мунтяном  бюджетных  средств  , почти8  лет  не  давал,  да  и  не дает,  на  них  денег. Мунтян,  зная  "чья кошка  сьела сало",  КАК   ПРЕД.ОБЛСОВЕТА, молчит,  не бъет  "в  колокола2  по  существу  проблем.  ДЕПУТАТЫ  ВР, КСТАТИ,  тоже. 

avatar

Левон

27 червня 2018 21:38

такий сильний мостосроітель.  чого  удрав  з  должності  і  аж  в  америку. накрав  видко добряче.

avatar

Олег

28 червня 2018 07:05