Голова Чернівецької обласної ради не знає від кого його охороняють внутрішні війська

Голова Чернівецької обласної ради не знає від кого його охороняють внутрішні війська

28.12.2012, 17:55

Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру не зміг пояснити, чому будівлю облради та ОДА, а також вхід на сесію облради охороняють бійці внутрішніх військ. Як повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua, під час сьогоднішньої прес-конференції це питання йому поставив народний депутат України Максим Бурбак. Проблема стала актуальної після того, як 25 грудня під дверима сесійної зали трапився прикрий інцидент за участь бійців внутрішніх військ та директором книгарні "Наука" Н.Барановською.

Кількома днями раніше голова облорганізації Фронт Змін Олексій Каспрук   розповів журналістам, що згідно з чинним в країні законодавством приміщення ОДА та обласної ради не входять до переліку об'єктів, які мають охороняти внутрішні війська.

Необізнаність голови найвищого представницького органу влади на території краю  з такими питання навіть викликала у журналістів зустрічну пропозицію. Вони запропонували оприлюднити на сайті облради посадову інструкцію з переліком питань, які входять до кола інтересів голови облради. Щоб і самим точно знати, що голова повинен знати, а що ні. І відповідно більше не питати його про  те, чого він знати не повинен.

1