Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав виставку народних майстрів Буковини

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відвідав виставку народних майстрів Буковини

24.10.2018, 22:35

Учасників урочистого відкриття виставки народних майстрів нашого краю, присвяченої 15-річчю Чернівецького обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України, привітав сьогодні, 24 жовтня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.

«На теренах нашого багатомовного краю впродовж століть переплітались народні звичаї та ремесла багатьох національних спільнот. Саме тому нині дивотвори буковинських майстрів вражають своїм унікальним колоритом та неповторністю. Дякую усім вам за те, що незважаючи ні на що, зберегли та примножили унікальне культурне надбання нашого краю, а нині робите усе залежне задля його популяризації. Зокрема, хотів би подякувати голові обласного осередку спілки Миколі Шкрібляку, який особисто зробив чимало для того, щоб про унікальну творчість народних майстрів Буковини знали не лише в Україні, але й далеко зі її межами», – наголосив Іван Мунтян.

Відтак, посадовець вручив Миколі Шкрібляку контракт, укладений з ним рішенням сесії обласної ради, як з директором обласної комунальної установи «Учбово-методичний центр культури Буковини».

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1