Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відкрив першу чергу водогону в Кельменцях

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відкрив першу чергу водогону в Кельменцях

07.11.2018, 12:40

Урочистості з нагоди введення в експлуатацію першої черги водогону смт Кельменці відбулися 6 листопада за участю представників влади, громади та підрядних організацій, що виконували роботи з її спорудження. Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради кельменчан з довгоочікуваною подією привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян, – пише прес-служба облради.

«Депутати обласної ради підтримали цю життєво необхідну ініціативу місцевої влади і навіть в умовах фінансової скрути знайшли кошти на співфінансування цього проекту. Сподіваюся, що до кінця цього року підрядники завершать будівництво другої черги водогону і кельменчани зможуть сповна скористатися всіма перевагами сучасного та якісного водопостачання. Адже покращення якості життя та побуту людей є одним із пріоритетних завдань для влади та депутатів рад усіх рівнів», – відзначив Іван Мунтяну своєму вітальному слові.

Реконструкція системи водопостачання смт Кельменці була розпочата у 2007 році. З 2011 року кошти на відповідні роботи з державного бюджету не виділялись. Фінансування було відновлено лише у 2016 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. Загальна вартість проекту з реконструкції мереж водопостачання й водовідведення та облаштування необхідних інженерних об’єктів складає майже 39 млн. грн.

1