Голоси виборців в Новоселицькому районі купували за сприяння правоохоронних органів, - заява О.Істратія

Голоси виборців в Новоселицькому районі купували за сприяння правоохоронних органів, - заява О.Істратія

26.11.2012, 22:06

Свою заяву  пан Істратій надіслав також на редакційну адресу www.buknews.com.ua. Оприлюднюємо її зміст.

Голові Чернівецької обласної  організації ВО «Свобода» Мельничуку В.К. 

23.11.2012  №231112 (щодо наданої юридичної допомоги юристів ВО «Свобода» та вашої безпосередньої участі  в підготовці  та реєстрації Апеляційної скарги на постанову Новоселицької районної прокуратури, та суду першої інстанції  стосовно  підкупу виборців в Новоселицькому районі)

                                                    Заява  

Шановний Віталій Кузьмич!

23.11.12 від Новоселицького районного суду  на адресу приймальні НДУ  надійшло  інформаційне повідомлення  в якому мене як скаржника повідомляють, що моя  апеляційна скарга від 22.11.12. зареєстрована Новоселицьким районним судом , та направлена для розгляду голові апеляційного суду Чернівецької області Черновському О.К.

Як голова районної партійної організації  «Реформи і порядок», помічник-консультант народного депутата України, хочу висловити вдячність  за співпрацю та повну підтримку в підготовці та консультації  позовної заяви,  апеляційної скарги  щодо прямого підкупу виборців в Новоселицькому районі  якій здійснювався  кандидатом від партії регіонів по 203 округу Федоряком Г.Д., з повним  сприянням  правоохоронних органів , про що свідчить  постанова Новоселицької  прокуратури, та районного суду.

Також маю надію на подальшу співпрацю з партійним осередком  ВО « Свобода»  в Новоселицькому районі, адже можу  твердо заявити  що району потрібні радикальні методи боротьби  проти численних зловживань керівників області, району, міста.

Турбує той факт, що партії, які приймають участь в виборчому процесі та називають себе опозиційними силами,  насправді займаються брудним популізмом та нічого з себе не представляють, крім маніпуляції на свою користь  і  є справжніми «маріонетками» в руках партії регіонів. Ця  ганебна тенденція, на жаль, існує не тільки в Новоселицькому районі. Люди повинні знати істину, та підтримувати справжню   ідею боротьби  та факти  які, як я зрозумів, цікаво  незаангажованій політичній силі, де чесність та прозорість  виборчого права, гідного життя Буковинця  понад усе, не звертаючи уваги на особистості тої сили якій ми протистоїмо.

Вважаю що наша спільна робота на захист прав та свобод виборчого права, інших не менш болючих питань сьогодення, в повній мірі розкриє суть роботи  цієї влади, псевдоопозиції, та інших негативних явищ які мають місце в політичному житті Буковини.

 З повагою Істратій О.В.

Історія питання див.: Суд постановив, що прокуратура законно не побачила підкупу виборців на скандальному відео 

1