Неконструктивне голосування владної більшості за звільнення директорів книгарень депутат-нашоукраїнець назвав сумнівним

Неконструктивне голосування владної більшості за звільнення директорів книгарень депутат-нашоукраїнець назвав сумнівним

25.12.2012, 21:19

"В Чернівецькій обласній раді щойно відбулося сумнівне голосування щодо звільнення директорів книгарень "Букініст" та "Наука" Лібанової та Барановської, - написав на своїй сторінці у ФБ депутат Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк (фракція "Наша Україна"). -  Коли представники фракцій ФЗ, Свобода, Батьківщина, НУ вийшли до Новодністровської громади, щоб послухати їх думку щодо питання розмежування землі (окремо), у залі макс. 40-42 депутати вирішили... повернутися до питання про звільнення директорів комунальних книгарень. Жодного журналіста, громадського активіста чи представника опозиційної фракції у залі не було!!!! Як вони раділи, коли набрали 55 і 56. Оцінюю це "сумнівне" голосування, як неконструктивне, і повертатися до нього ми не мали права. А "архітектору" ідеї такого голосування скажу одне: так добиватися результату можна один-два рази. Але у підсумку - це дуже програшна стратегія, яке дасть збій у дуже неочікуваний момент. Депутати-чернівчани не дали жодного голосу за таке рішення. Думаю, що це прецедент, оскільки тепер вибірково можна повертатися до будь-яких проголосованих і т.ч. легітимізованих питань чи рішень. Таке рішення ухвалила владна більшість, нехай і несе відповідальність за це. Ганьба!"

Коментуючи це повідомлення депутата член Гуманітарної Ради при АПУ Max Mykhaylenko написав: "ГАНЬБА! А Інтернет має знати імена всіх депутатів-мракобєсов, жадібних до власності громади. До речі, про цей випадок неодмінно дізнається Адміністрація Президента України, до чиєї Гуманітарної Ради я входжу".

1


КОМЕНТАРІ (4)

як завше толєрантний михайлик... яке ж воно "сумнівне", воно чистої води протизаконне. не треба боятися слів, ти ж великий хлопчик!)

avatar

гугл

25 грудня 2012 17:30

Щя зграя щакалів на чолі з папієвим , галицем, та підлабузником гайнічеру ідуть на все аби забрати приміщення в центрі міста! Ганьба всій партії регіонів.

avatar

Чернівчанин

25 грудня 2012 17:51

Депутати опозиціонері повинні подати до суду, за таке рішення, яке прийняли з порушенням регламенту. Побачим на що вони згодні.

avatar

читач

25 грудня 2012 17:55

Михайло, а за чиїм позовом зараз трясуть обласний центр зайнятості, в результаті якого має стати директором друг Тігібка??? Подвійні стандарти???

avatar

Миколо

26 грудня 2012 02:04