Аласанія може розміняти Годнюк на фінансування суспільного мовлення?

Аласанія може розміняти Годнюк на фінансування суспільного мовлення?

13.08.2017, 20:30

Голова правління ПАТ "НСТУ" Зураб Аласанія повідомив про проведення масштабного атестаційного кункурсу, через який змушені будуть пройти директори регіональних філій. 

Про це йдеться у відповіді керівника суспільного телебачення на повторний депутатський запит народного депутата України Максима Бурбака.   

Керівник суспільного телебачення фактично підтвердив, що «факт суміщення посади депутата обласної ради та директора філії створює морально – правову колізію». А також те, що працівникам регіональної філії вказано на неприпутимість дисбалансів у висвітленні життя регіону. Аласанія пообіцяв, що інформація Максима Бурбака буде врахована під час проведення  атестаційного кункурсу, через який змушені будуть пройти директори регіональних філій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова парламентської фракції "Народного фронту" вимагає негайно звільнити Лієва

Олександр Лієв, якого вимагав люструвати буковинський Майдан, став виконавчим директором Національної суспільної телерадіокомпанії України

Максим Бурбак оприлюднив відповідь Зураба Аласанії на своїй сторінці у ФБ, а також текст власного запиту та додані до нього інформаційно-аналітичні матеріали. 

 Нагадаємо, під завісу останньої сесії парламентарі не дали грошей на суспільне мовлення.

22 червня 2017 року народний депутат Вікторія Сюмар внесла пропозиції до проекту Закону про внесення змін до проекту Закону України № 6600 «Про Державний бюджет України на 2017 рік». А саме вона попросила внести зміни до видатків бюджету Держкомтелерадіо за КПКВ 1701080 «Фінансова підтримка Національної суспільної телерадіокомпанії України». За її словами, «за бюджетною програмою КПКВ 1701080 «Фінансова підтримка Національної суспільної телерадіокомпанії України» необхідні додаткові кошти в сумі – 428 297,4 тис. гривень». Ці кошти мають бути передбачені на здійснення трансляції, для проведення розрахунків з операторами телекомунікаційних послуг відповідно до умов ліцензії, для оплати за спожиті комунальні послуги та енергоносії.

11 липня 2017 року Комітет Верховної Ради України з питань бюджету підтримав поправку Вікторії Сюмар щодо часткового збільшення фінансування суспільного мовлення – на 200 млн. гривень замість запропонованих нею 428 млн 297,4 тис. гривень.

12 липня 2017 року стало відомо, що з проекту Закону України № 6600 «Про Державний бюджет України на 2017 рік» зникла поправка про фінансову підтримку Національної суспільної телерадіокомпанії України, яку 11 липня підтримав Комітет Верховної Ради України з питань бюджету.

13 липня у порівняльній таблиці було зазначено, що відхилено поправку №111народного депутата Верховної Ради України Вікторії Сюмар про додаткові кошти в сумі 428.297,4 тис. грн. для забезпечення діяльності та повноцінного функціонування Національної суспільної телерадіокомпанії України.

У той же день,13 липня 2017 року, Верховна Рада проголосувала у другому читанні за проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» (№6600), де поправку про додаткові кошти для забезпечення діяльності та повноцінного функціонування НСТУ відхилено. Про цепише http://stv.detector.media/reformuvannya/movlennya/komitet_z_pitan_byudzhetu_ne_zmig_povidomiti_khto_golosuvav_za_vidkhilennya_popravki_pro_finansuvannya_nstu/

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (4)

З поверненням Ю.Чорней, варшої порції нечистот не вистачало, вірний бурбаківський слуга. З порогу і до праці, з ходу лицем і в багно. Правильно, бо побратим Зарайський ледь всі бомбони хазяїна собі не забрав.

P.S. і не забудьте про "виженське межигір'я" свого пана бурбака розповісти, ну в ж нібито журналіст.

avatar

Швагро

14 серпня 2017 09:45

       Уже через полгода после ухода на пенсию, предпоследний гендиректор ТРК "БУКОВИНА" (Казимирский) публично заявил, что самой большая ошибка в его жизни - это ЕГО ЛИЧНАЯ ПРОТЕКЦИЯ НА НАЗНАЧЕНИЕ  НА ДОЛЖНОСТЬ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ТРК "БУКОВИНА"... ГОДНЮК Л. А.

      Более хитрой, подлой, циничной марионетки любой власти не возможно представить! ВСЕГО ЗА ПОЛГОДА ЭТА ОСОБЬ ПРЕВРАТИЛА ДАННЫЙ ТЕЛЕРАДИО КАНАЛ НА МОЩНЫЙ РУПОР ВЛАСТИ И РАСПРАВЫ С НЕУГОДНЫМИ ВЛАСТИ!!!

Л. Годнюк - ЯРКИЙ ПРИМЕР ПРЕДСТАВИТЕЛЯ ВЛАСТИ ВСЕХ 26 ЛЕТ НЕЗАВИСИМОЙ УКРАИНЫ!!!  Её стремление любой ценой вылезти повыше на государственный трон, угождая местным и верховным князькам, и при этом нещадно подавляя всех, тех, кто ниже её по должности ПРОСТО ЗАШКАЛИВАЕТ. 

      Янукович с Папиевым должным образом оценили беспредельную услужливость этой негодяйки и присвоили звание заслуженной журналистки Украины, а вскоре ГОДНЮК Л. А.СТАЛА ДВАЖДЫ ОРДЕНОНОСЦЕМ (В НАРОДЕ ЕЁ НАЗЫВАЮТ ДВАЖДЫ ОРДЕНОНОСЕЦ ЯНУКОВИЧА).

      Простых (пересічних) граждан Л. Годнюк и за людей то не считает (включая рядовых журналистов с данного ТРК). Максимум эти (простые граждане) лохи и быдло ей нужны, как электорат на выборах!!!  Вот и использует, плюя на законы, на полную силу своё должностное положение и депутатский статус в предвыборной гонке в Верховный Совет Украины. В рабочее время!!!... Асоциируя себя с Ляшко водит по Хотину козу на верёвке (тот водил корову).

 

      Вот так мы живём и выбираем на свою голову во власть подлецов, негодяев, а потом жалуемся - "ПОЧЕМУ ЖИВЁМ ВСЁ ХУЖЕ И ХУЖЕ???!!!"

          Кроме того, я, в отличие от многих комментаторов, ВСЕГДА ОТКРЫТ - НЕ СКРЫВАЮСЬ ЗА "НИКОМ" И СВОИ СЛОВА ТОЖЕ ВСЕГДА ПОДТВЕРЖДАЮ ФАКТАМИ (ДОКАЗАТЕЛЬСТВАМИ), а НЕ ГОЛОСЛОВНЫМИ ОБВИНЕНИЯМИ. К тому же, веду открытую и честную борьбу. С БЕСПРЕДЕЛОМ ГОДНЮК, ЕЁ ХОЗЯЕВАМИ И ЕЁ ПРИХВОСТНЯМИ, НЕНАВИДЯЩИМИ УКРАИНУ БОРЮСЬ УЖЕ БОЛЕЕ 5-ти ЛЕТ (ещё задолго до М. Бурбака!)!!! Продолжаю данную борьбу и сейчас - ВСЕ МОИ ДЕЙСТВИЯ НИКОГДА НЕ ВЫХОДЯТ ЗА РАМКИ ПРАВОВОГО ПОЛЯ!  НЕ ИСПОЛЬЗУЮ ЛОЖЬ И НЕ ПОДСТАВЛЯЮ ДРУГИХ ЛИЦ, КАК ЭТО ДЕЛАЕТ ГОДНЮК, ЦИНИЧНО ПОДСТАВЛЯЯ СВОИХ ЖЕ ПОДЧИНЁННЫХ, КОТОРЫХ КУПИЛА ЗА МЕЛКУЮ ПОДАЧКУ И ТАКИМ СПОСОБОМ, ПОДЛО СДЕЛАВ ИЗ НИХ ОБЯЗАННЫМИ ЕЙ (ПОСАДИЛА НА КРЮЧОК ЧУВСТВА ЧЕЛОВЕЧЕСКОГО ДОЛГА!).

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

095-474-37-54    [email protected]

avatar

ПРАВОЗАЩИТНИК

14 серпня 2017 10:46

Фельдшер

Мовчи дохтор, ніхто твій діагноз не дізнається, не ганьбися так ! Все вірно написав Бурбак.По факту. З документами, а не голослівно. Більше того - до нього звернулися люди і він розібрався, А те що пані Годнюк перетворила обласне державне телебачення на власну шарашкіну кантору - хіба це секрет?!!! Про це всі знають давно, дивно просто як людина яку мали люструвати, бо працювала на цій посаді з часів Януковича, але якось ще тримається, як вош кожуха. Ганьба, що після Революції Гідності не знайшлося достойної людини, яка б могла очолити обласне оновлене теоебачення. Тому маємо, що маємо. А те що вона піарить хотинських можновладців - то вже закладає грунт на майбутню виборчу кампанію, Вже дуже вона хоче стати народним депутатом України. Але навряд чи Бесарабія і Хотинщина проголосує за нового Тьому Семенюка (але в юбці)

 з міста, ХОТИН

 

Справді, цієї депутатки останнім часом стало "забагато" скрізь,  ця пані ще в 2014 році на сходах РДА закликала створити якусь дорожнью карту в Хотині, щоб знати що нам робити і куди йти , але напевне сама піде по ній! Нехай краще підскаже Головльову, як забезпечити водою хотинчан у сорокаградусну спеку, вчасно вивозити сміття, бо перетворили місто на африканський смітник , привести в порядок площі, бо навіть площа перед райдержадміністрацією стоїть заросла бурянами і з цим штурпаком, що залишився від памятника вождю, нагадує  забуту пустелю по якій бігають здичавілі собаки. Стид і срамота, а вони нам про високі матерії "толкають", нам потрібні не гарні слова, а дії, прості, елементарні речі, з якими ми щодня пересікаємось.

 бесарабец, клішківці

 

TV Любкі це сплошні торти, торти, торти і так до плюс безкінечності. І вона в завжди в центрі цього торта. А то що оспівувала РИГІВ, ЗАВЖДИ, то це неоспорюваний ФАКТ. А про її добро для Хотинщини, дорожні карти, не знаю. Сплошні концерти... Читав що пустила автобус до Жванця. Знаю що такого маршрута в природі не існує, а у Любкі навіть таких повноважень нема. Шум, галас, пилюка! Шо сталося в Каплівці? Може це Єлізавєта II приїхала, чи Трамп? Слава Богу це Люба з своїм КАРМАННИМ оператором. Буде концерт у клюбі...

Я, .

Яка реклама для Годнюк.яку мало хто поважає і телеканалу який майже ніхто не дивиться!  Бурбак при всіх своїх плюсах і мінусах  хоча б щось робить! а Любка старається появитись там де проводиться якись захід і сказати пару слів щоб її не забували зовсім!  І якщо завтра влада повернеться на 180 градусів-будьте певні-Любка теж встигне  це зробити однією з перших!

 Думка, Хотин

 

 

Думаю, що ми вибирали собі депутатів, щоб вони допомогли нам навести лад у нашій з вами спільній "хаті" (маю на увазі місто), справжні газди так роблять, а вже потім співають і танцюють, замість цього наші обранці змагаються хто кого більше обс..ре і поллє грязюкою! Обніміться, поцілуйтесь і до роботи, якої непочатий край!

avatar

Г. Геков - правозащитник, журналист

14 серпня 2017 10:51

Боже, цей бурбак навіть не розуміє, що беручи в свою пропагандистську проплачену зграю ще й недоумка генку-гекова остаточно перекреслює свій нульовий імідж. Ще такого не бачив,  купа недостойників чоловіків в конвульсіях проти однієї жінки. А вона спокійна і не звертає на них уваги, виходить знає що правда на її боці.

avatar

Не "журналіст"

14 серпня 2017 11:35