'Хочу подякувати голові обласної організації ПР Папієву М.М., який бере активну участь в роботі міської парторганізації і переймається проблемами Чернівців', - депутат Урсулян (+відео)

"Хочу подякувати голові обласної організації ПР Папієву М.М., який бере активну участь в роботі міської парторганізації і переймається проблемами Чернівців", - депутат Урсулян (+відео)

30.10.2013, 19:39

Депутат Чернівецької міської ради  Ігор Урсулян розповів журналістам про свій конфлікт з фракцією ПР у міській раді і повернення до її лав.  Влітку цього року депутата виключили  з фракції ПР нібито за співпрацю з опозиціною фракцією "Фронт змін" в Чернівецькій міській раді. А нещодавно поновили.  Ігор Урсулян заявив, що ніколи ніхто не почує про тушок в лавах Партії регіонів.

1


КОМЕНТАРІ (3)

ПАТИЯ РЕГИОНОВ  ДА ДЕЙСТВТЕЛЬНО ЖИВОЙ  ОРГАНИЗМ ОНА ДЕЙСТВИТЕЛЬО МЕТОДОМ  ОПОРОЖНЕИЯ ИЗБАВИЛАСЬ  ОТ ЧАСТИ  ФЕКАИЙ-УРСУЛЯА    ШКИРЫ  ТКАЧА

НО  ЗАЧЕМ  БЫЛО  ДЕЛАТЬ   МОЛОДИЛЬНУЮ МАСКУ  ИЗ  ЭТОЙ  ЖЕ  ФЕКАЛЬНОЙ  МАССЫ  ДАЖЕ  ВО ИМЯ  ТОГО ЧТО БЫ ХОРОШО  ВЫГЛЯДЕТЬ

 

avatar

Алиса

30 жовтня 2013 16:15

ПАРТИЯ РЕГИОНОВ ДА ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ЖИВОЙ ОРГАНИЗМ

И МЕТОДОМ ОПОРОЖНЕНИЯ ПЫТАЛАСЬ ИЗБАВИТЬСЯ ОТ ФЕКЛЬНОЙ  МАССЫ-УРСУЛЯН  ШКИРА    ТКАЧ

НО ЗАЧЕМ  БЫЛО ИСПОЛЬЗОВАТЬ  ЭТУ ЖЕ  ФЕКАЛЬНУЮ МАССУ  ДЛЯ МОЛОДИЛЬНОЙ  МАСКИ

ДАЖЕ  ВО  ИМЯ  ТО  ЧТОБЫ  ВЫГЛЯДЕТЬ ЛУЧШЕ

avatar

Алиса

30 жовтня 2013 16:20

так от кого избавились? От фекалий - Редько, Бешлей? И готовят "маски" для Гаевской, Продана, Чесанова, Кедя и.т.д.? А вы насмехались, дурачки...Это только начало. Сколько вас рсталось?...тото же.

avatar

ку-ку мой мальчик, ку-ку!!

31 жовтня 2013 00:08